'IZBJEGNITE GUŽVE'

BANDIĆ POSLAO PORUKU S MIROGOJA: ‘Pozivam građane da danas i sutra posjete grobove najmilijih’

Zagrebački gradonačelnik je i sam, želeći pokazati svojim primjerom kako se treba ponašati po epidemiološkim uputama, s maskom na licu položio vijence i zapalio svijeće

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić pozvao je u petak građane da dolaskom danas i u subotu, zbog epidemioloških razloga, izbjegnu gužve na grobljima za blagdan Svih svetih. “Pozivam još jednom građane da danas i sutra posjete grobove najmilijih tako da u nedjelju bude što manje gužve”, poručio je Bandić na Mirogoju te pozvao na poštivanje epidemioloških mjera i održavanje socijalne distance prilikom posjete grobljima.

Zagrebački gradonačelnik istaknuo je kako je i on, želeći osobnim primjerom pokazati građanima, groblje posjetio danas, u petak, dva dana uoči Svih svetih. Bandić je na Mirogoju i Krematoriju sa izaslanstvom Grada Zagreba, položio vijence i zapalio svijeće.

Na Mirogoju je u petak ujutro bilo i izaslanstvo Saveza antifašističkih boraca i antifašista (SABA) RH i njegovih udruga, a cvijeće su položili na Grobnici narodnih heroja i na Partizanskom groblju.

MILANOVIĆ BEZ PLENKOVIĆA POLOŽIO VIJENAC U ALEJI POGINULIH BRANITELJA: ‘Čekali smo do zadnjeg trena, nije trebalo ovako ispasti’

Povratak na Net.hr