FOTO: / Bandić objasnio zašto je očišćena samo njegova staza za trčanje

12.12.2012.
10:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Gradonačelnik Milan Bandić nije tražio da se zbog njega očisti staza. Djelatnici Zimske službe samoinicijativno su ovom lijepom gestom htjeli zahvaliti prvom čovjeku Grada što je od petka konstantno s njima bio na terenu, po najvećoj snježnoj mećavi, da bi se grad očistio i kako bi omogućili sugrađanima normalizaciju uvjeta", objavio je to na Facebooku nepoznat netko u ime gradonačelnika Milana Bandića.

Bandić je, stoji u statusu, već dva dana u Rimu, na službenom putu, pa nije ni trčao ova dva dana atletskom stazom.

Insinuacije i jeftini trikovi

Javnosti koja je osudila činjenicu da je gradonačelnikova atletska staza počišćena, Bandićev "Facebookov glasnogovornik" odvratio je: "To su insinuacije i jeftini trikovi u predizbornoj kampanji na koje građani ne bi trebali nasjedati. Gradonačelnik uvijek naglašava da je prvi među jednakima i nikada za sebe ne traži nikakav poseban tretman."

"Djelatnici Zimske službe već danima čiste grad, posipavaju sol i trude se odraditi svoj posao najbolje. Propusta uvijek ima, što gradonačelnik osobno nadgleda i nastoji ispraviti zajedno s voditeljem Podružnice Zagrebačkog holdinga Zagrebačkih cesta", zaključuje se u gradonačelnikovom statusu.

Podsjetimo, staza po kojoj gradonačelnik džogira očišćena je još prije dva dana, dok je grad Zagreb bio u potpunom kolapsu zbog snijega. Stazu je čistilo 20-ak radnika, koji su po završetku radova zamolili nastavnice iz obližnje škole da pripaze da djeca ne nanesu nanovo snijeg na stazu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali