'NEK' SE POVUKU SVA TROJICA'

BANDIĆ O STANJU U DRŽAVI: 60 posto da će se presložit Vlada, a 40 da su novi izbori

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je za N1 komentirao političku situaciju kazavši da su šanse za preslagivanje 60 posto dok je 40 posto šanse dao mogućnosti da se održe novi izbori.

”Ne treba glasati ni o Oreškoviću, ni Karamarku ni Petrovu. Oni se trebaju sami povući. Ako čovjek ima malo morala mora se povući. Šta vi mislite da je jedan kriv? Pa sva trojica! Moral nalaže da se povuku sva trojica. I da se probaju izmiješati ponovno karte, a ako ne – onda izbori. Majko Isusova pa jezik mi je zadebljao govoreći. Ako imaju morala nek se sva trojica povuku”, kazao je Bandić.

“Ja griješim svaki dan”

”Znate što je gore nego pogriješiti? Inzistirati na pogrešci. Ja pogriješim svaki dan jer donesem 30-40 odluka. Pametan čovjek uči cijeli život pa i Oreškoviću preporučam da ispravi grešku. Za dogovor su potrebna dvojica, a za svađu samo jedan”, rekao je Bandić.

”Ja govorim najrazgovjetnije u Hrvatskoj. Vidjet ćemo se za dva tjedna. 60 posto da će se presložit Vlada, a 40 da su novi izbori – to vam govori Milan Bandić”, poručio je za kraj zagrebački gradonačelnik.

Povratak na Net.hr