BANDIĆ O JUČERAŠNJEM NAPADU U VUKOMERCU: / 'Nisam previše hrabar, ali nisam ni kukavica. Izabrali su krivu metu'

Milan Bandić tvrdi da je na jučerašnjem prosvjedu u Vukomercu došlo nekoliko pijanaca koji su odabrali krivu metu gađavši njegov automobil bocama

14.9.2018.
8:37
Marko Prpic/PIXSELL

Danas ujutro, nakon što je pustio u promet novu autobusnu liniju 242 (Glavni kolodvor-Podbrežje), zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je na svoj specifičan način jučerašnji događaj po odlasku iz Vukomerca gdje se sastao s roditeljima prosvjednicima, izvještava 24sata. Kaže da automobilu nije bilo ništa, da je došlo nekoliko pijanaca koji su izabrali pogrešnu metu.

Podsjetimo, na jučerašnji prosvjed roditelja djece u Osnovnoj školi Vukomerec, zbog incidenta koji se dogodio dan prije, došao je i gradonačelnik koji je sudjelovao na sastanku s roditeljima.

Međutim, čini se da nije sve prošlo sjajno za Bandića jer su mu po odlasku ljutiti roditelji zasuli automobil različitim predmetima, pa i bocama, od kojih je jedna, navodno razbila vjetrobransko staklo.

Bandić tvrdi da automobilu nije bilo ništa i da su za sve krivi pijanci

"Izabrali su pogrešnu metu. Osjećam se odlično, nekoliko pijanaca je došlo, ali mi smo imali kvalitetan sastanak s predstavnicima roditelja. To je sastavni dio posla, mislim da policija nije u potpunosti obavila svoj posao, u pravnoj državi svatko treba raditi svoj posao kako treba. Automobilu nije bilo ništa, sve je u redu, to su bili obični pijanci. Ja ću biti danas u Vukomercu u 17 sati na pikniku s djecom i nitko me neće čuvati. Hrabri su kad se napiju i kad su u čoporu. Nitko se neće iseljavati nego će oni koji su napravili izgrede odgovarati. Molim vas da ne radimo cirkus oko grada, grad nije slučaj niti će biti, a ako je netko napravio problem neka odgovara, neka ga policija obradi i privede sudu", rekao je Bandić koji se navodno odlično osjećao u automobilu tijekom napada.

"Nisam previše hrabar, ali nisam ni kukavica, ne možete protiv čopora i bedaka. molim roditelje za strpljenje i policiju da obavi svoj dio posla", zaključio je Bandić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali