Play ponuda

'Bandić je pravi HDZ-ov kandidat'

shimmer fallback
11.12.2009.
15:44
Play ponuda

Bivši Sanaderov ministar obrazovanja Dragan Primorac u Vukovaru je građane pozvao da izađu na izbore i izaberu predsjednika kojega se neće stidjeti.

"Postoji mogućnost da se izabere predsjednik koji će predsjednički imunitet koristiti da legalizira svoje kriminalne radnje. Neki od kandidata u utrku za predsjednika RH ušli su samo zato da bi se imunitetom koji dobivaju spasili od zatvora. Izborom takvog kandidata za predsjednika Hrvatska bi bila slomljena, ponižena i na koljenima", rekao je Primorac.

Vukovarcima je 'otkrio' da Andrija Hebrang nije pravi HDZ-ov kandidat za predsjednika, nego da je to zapravo Milan Bandić.

Za dvije najjače stranke, SDP i HDZ, rekao je da su umrežene te da, dok je takvo stanje, nema mogućnosti za promjene.

"Kako je moguće da je netko na početku 90-ih godina imao stan od 40-ak kvadrata, a danas je među najbogatijim Hrvatima?", rekao je Primorac ističući da korupcija koči investicije.

"Potrebno je dvije ili tri ključne osobe strpati u zatvor i više nikada nikome neće pasti na pamet takvo nešto pokušati, ali za to treba imati hrabrosti. Zbog svega što se događa, hrvatski se branitelji s pravom pitaju je li to ta Hrvatska za koju su se borili i koju su željeli", poručio je Primorac najavljujući da će se "najkrupnije stvari" događati u posljednjem tjednu koji će biti prijeloman.

Primorac je rekao da je rast njegovoj kandidaturi od "500 posto" jedini razlog niskih napada kojima je izložen, a da ga se konkurencija boji jer je po svim anketama "pred drugim krugom".

Prethodni članci:

arti-200912110004006 arti-200912100633006

Play ponuda
Play ponuda