IZBJEGLI NOVINARE

BANDIĆ I PRIPUZ NAKON SUĐENJA ‘POBJEGLI’ NA STRAŽNJI IZLAZ: Inače nije uobičajeno, ali sud kaže da ‘nema ništa s tim’

Iza odluke vjerojatno stoji procjena osiguranja, odnosno da razlog za napuštanje zgrade suda sa stražnje strane leži u sigurnosnim razlozima

Nakon suđenja za aferu Agram su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i poduzetnik Petar Pripuz su danas iz zgrade zagrebačkog Županijskog suda otišli na stražnji izlaz, javlja Dnevnik.hr. Valja naglasiti da to nije uobičajena praksa i očito je da su Bandić i Pripuz htjeli izbjeći novinare, aktiviste i znatiželjnike koji su se okupili ispred zgrade.

Predsjednica Sudskog vijeća, Rahela Valentić, na upit Dnevnik.hr odgovorila je na odluku o korištenju stražnjeg izlaza nije donio sud. Ona kaže da iza odluke vjerojatno stoji procjena osiguranja, odnosno da razlog za napuštanje zgrade suda sa stražnje strane leži u sigurnosnim razlozima. Zašto? Zato što je ispred suda došao veći broj prosvjednika nezadovoljnih Bandićevim radom.

Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu je novinarki na upit o temi izlaska na stražnja vrata suda odgovorio da nema saznanja o tome.

BANDIĆ NA SUDU REKAO DA SE NE OSJEĆA KRIVIM, ISPRED GA DOČEKALI PROSVJEDNICI: ‘Pripremili smo mu jedan divan, slatki paket…’

Povratak na Net.hr