VOZAČI SE MOLE DA POŠTUJU OGRANIČENJA / Autocesta A1 otvorena u oba smjera: Vozi se jednim smjerom 40 kilometara na sat

Image
Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutno je prekinuta prometna komunikacija iz smjera unutrašnjosti  prema Dalmaciji, Rijeci ili Istri i obratno

27.2.2023.
23:11
Goran Kovačić/Pixsell
Play logo

Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje otvorena je samo za osobna vozila, vozi se jednim prometnim trakom u oba smjera uz ograničenje brzine 40 km na sat, izvijestio je u ponedjeljak navečer Hrvatski autoklub (HAK) .

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutno je prekinuta prometna komunikacija iz smjera unutrašnjosti  prema Dalmaciji, Rijeci ili Istri i obratno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAK moli vozače da poštuju ograničenja na pojedinim državnim cestama koje su zatvorene za sav promet, odnosno za pojedine skupine vozila te da ne kreću na put bez propisane zimske opreme.

Za sav promet zatvorene su zbog vjetra i snijega: DC1 Udbina-Klapavice; Gračac-Knin; DC27 Gračac-Obrovac; DC42 u mjestu Poljanak; DC50 Sveti Rok-Gospić; DC25 Gospić-Karlobag; DC218 Bjelopolje-Donji Lapac; ŽC5217 Dobroselo-Mazin; ŽC4030 u mjestu Petrov Vrh (Kutjevo); ŽC5062 Lič-Lukovo;  ŽC5032 Mrzle Vodice-Gornje Jelenje.

U prekidu trajektne linije

Samo za osobna vozila otvorene su dionica A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje; dionica A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (zbog zimskih uvjeta na DC3 teretna vozila s priključnim vozilom isključuju se na odmorištu Vukova Gorica u smjeru Rijeke, te na čvoru Kikovica u smjeru Zagreba); Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja i Karlobag-Sveta Marija Magdalena; DC54 Maslenica-Zaton Obrovački; Paški most.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HOĆE LI ZIMA POPUSTITI? /

Meteorolozi najavili novu prognozu: Stiže i olujna bura, evo što nas čeka idućih dana

Image
HOĆE LI ZIMA POPUSTITI? /

Meteorolozi najavili novu prognozu: Stiže i olujna bura, evo što nas čeka idućih dana

Play logo

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna je zimska oprema na cestama u Gorskom kotaru i Lici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog vjetra u prekidu su trajektne linije: Brestova-Porozina, Lopar-Valbiska; katamaranske linije: Pula-Zadar, Novalja-Rab-Rijeka, Mali Lošinj-Cres-Rijeka.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo