banner

UJEDINJENI U NEVOLJI

APSOLUTNO CIJELA HRVATSKA IDE U POMOĆ PETRINJI; U akciju se uključio i proslavljeni Vatreni: ‘Stavljam svoj hotel na raspolaganje’

Pokrenuta je i grupa  na u kojoj se nudi smještaj za ljude pogodjene potresom

Nakon razornog potresa  koji je oko 12,20 sati pogodio Petrinju i Sisak, čitava Hrvatska nudi pomoć stradalima,

Brojni su Zadrani u ekspresnom roku ponudili pomoć i smještaj obiteljima iz Petrinje koje su u strašnom potresu ostale bez krova nad glavom.

“Posjedujemo 10 apartmana u Zadru, obiteljima koje imaju malu djecu i ostali su bez doma u Petrinji, neka se jave za besplatni smještaj dok se ne riješi situacija. Ako ikako možete pomoći pomozite, ako ne možete proslijediti poruku dalje. Javiti se na broj 091 3333 501, napisao je Zadranin Alen Perić na Facebooku.

Pomoć je ponudio Dejan Lovren. “Dragi građani Petrinje, za 16 najugroženijih obitelji stavljam na raspolaganje svoj hotel u Novalji. Ako vam je potreban smještaj, javite se mom timu na info@joelhotel.com ili preko Whatsappa na broj 099/676-9971 s Vašim podacima. Prednost imaju obitelji s djecom. “Imamo dvije kuće u Mandrama, na otoku Pagu. Obitelji koje su ostale bez doma u Petrinji, neka se jave za besplatan smještaj dok se stanje ne popravi. Svaka kuća je opremljena za četiri osobe”, javila se nakon toga i Nina Paladina koju za pomoć možete nazvati na broj 091 299 6608.

Uz službe koje su već na putu Petrinju, od Oružanih snaga i Civilne zaštite do HGSS-a, pomoć  organizira i zagrebački BBB, ali i i svi građani.

BAD BLUE BOYSI STIŽU U POMOĆ PETRINJI I SISKU: ‘Uzmite lopate i rukavice i idemo svi zajedno’

U pomoć pogođenim područjima odlaze i izviđači, koji i inače surađuju s Civilnom zaštitom.

Na Facebooku je pokrenuta i grupa Smještaj za ljude pogodjene potresom Petrinja/ Sisak., a pomoć se nudi i u grupi Potres Petrinja i okolica. 

 

 

Povratak na Net.hr