OBJAVIT ĆE POPIS

APN SUTRA OBJAVLJUJE ZADNJI KORAK PRIJE SUBVENCIONIRANJA STAMBENIH KREDITA: Uskoro stižu i iznosi kamatnih stopa banaka

APN će sutra otvoriti ponude banaka za sklapanje ugovora o davanju subvencioniranih kredita za mlade, a po obradi podataka će objaviti i visinu kamata za kunske i eurske kredite, dok zaprimanje prijava za subvencionirane kredite započinje 28. rujna

Agencija za promet nekretninama će sutra u svojim prostorijama u 10 sati održati javno otvaranje ponuda banaka za sklapanje ugovora o davanju subvencioniranih kredita za mlade. To je posljednji korak prije raspisivanja natječaja za primanje prijava za subvencionirane kredite.

Javni poziv za prikupljanje ponuda za sklapanje ugovora o davanju subvencioniranih kredita objavljen je još 24. kolovoza 2020. godine. Po obradi ponuda i sklapanju ugovora o poslovnoj suradnji APN-a s kreditnim institucijama, biti će objavljen popis banaka koje će davati subvencionirane kredite te efektivne kamatne stope za eurske i kunske kredite koje su pojedine banke ponudile. Nakon toga slijedi objava oglasa o početku subvencioniranja, a zaprimanje ponuda bi trebalo početi 28. rujna.

“Javnost je ovu mjeru već prepoznala kao kvalitetnu, a o uspješnosti najbolje govori činjenica da je u četiri godine provođenja odobreno 13.029 subvencioniranih kredita. U obiteljima koje koriste subvencije do sada je rođeno 1751 dijete”, priopćili su iz APN-a.

KREĆU POTICAJI ZA KUPNJU STANA: Banke su osigurale ekstra nisku kamatu, poznato je kada sve počinje i koje uvjete morate ispuniti

Povratak na Net.hr