Ante Gotovina uklonjen je u Haagu, u Hrvatsku je poslan njegov dvojnik

Upozorenje - tekst koji ćete pročitati nije istinit već je plod mašte.

1.12.2012.
11:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako niste upoznati s konceptom satire, molim da se poslužite dugmetom "back" u lijevom gornjem uglu svoga internetskog preglednika.

Šokantno je otkriće potreslo Hrvatsku - heroj Domovinskog rata, general specijal-201012070191004-Ante Gotovina i čovjek koji je nedavno oslobođen na Haškom tribunalu i pušten iz pritvora u Scheveningenu nisu iste osobe! Istinski hrvatski domoljubi, šokirani ponašanjem i porukama svoga idola, shvatili su naizgled nevjerojatnu istinu: Suočeni s nepopustljivom voljom dijela hrvatskog naroda da ne prestane živjeti u prošlosti, svjetski moćnici okupljeni u judeomasonsku antihrvatsku ložu u Haagu smislili su pakleni plan. Kako nisu mogli slomiti legendu koja je generala Gotovinu okruživala, odlučili su ga zamijeniti čovjekom čiji je jedini zadatak uništiti sve ono što su marljivi punokrvni Hrvati godinama oko generala pleli.

Odakle Kuriru Gotovinin broj?

Kako drugačije, pita se ovih dana inteligencija okupljena na posve desnoj strani pameti, objasniti činjenicu da je Sud koji mrzi sve što je Hrvatsko (s velikim h) odlučio odustati od teze o udruženom zločinačkom pothvatu. I kako drugačije objasniti da su protiv ove urote, odnosno protiv oslobađajuće presude glasovala dvojica katoličkih sudaca, dok su urotu u djelo proveli jedan američki Židov, jedan Turčin i jedan Jamajčanin.

Kako drugačije, zavapit će oni, objasniti "generalove" pomirljive izjave, njegovu nemržnju, zahvale Vladi i instituciji predsjednika Republike? Kako objasniti da je dao arti-201211190115006 i pozvao Srbe da se vrate. Odakle Kuriru njegov broj telefona? Mogao ga je dobiti samo ako je to broj pouzdanog agenta špijunsko-masonskih-antihrvatskih krugova. Kako objasniti da "general" ne govori ništa od onoga što su godinama oni koji su tvrdili da govore u njegovo ime govorili da bi govorio kad bi mogao slobodno govoriti? Dvojnik Ante Gotovine poslan je da uništi Hrvatsku, jasno je. Pa zar bi nas naš general, tužno će vam i uvrijeđeno ovih dana šmrcnuti desničari nad trećim pelinkovcem, ostavio na cjedilu? Sada, u ključnom trenutku rata koji je završio prije 17 godina? Ne, to mora da je neka špijunčina, možda kakav osiromašeni poljski plemić... pa Gotovina nikad nije pio toliko kave! A možda i glasovir svira...

Ceo svet...

S druge strane, judeomasonska zavjera usmjerena protiv Srba poslužila se posve drugom taktikom - svoj plan zatiranja srpstva provodi sasvim otvoreno, s neskrivenom mržnjom prema svemu što je srpsko, što je vidljivo iz puštanja Gotovine, Markača, Haradinaja... Jer kako drugačije, zažarenih očiju ovih dana argumentiraju srpski desničari, od sportskih trenera preko predsjednika države do predsjednika Opće skupštine UN-a, objasniti činjenicu da je Scheveningen gotovo etnički očišćen?

A sad malo ozbiljnije

Nego, kad smo kod Opće skupštine, stvarno smo ispali jadni. Palestina je ovoga tjedna u UN-u dobila status države promatrača, što je s jedne strane povijesni pomak, s druge ima efekt malo jači od mineralne vodice. A mi smo ostavši pri glasanju suzdržani, valjda zato što jednostavno nismo znali u čiji šupak da se uvučemo, pljunuli sami sebi u lice, zaboravivši na dane kada smo mi iz sveg glasa vikali, vapili i kumili da nas priznaju, da nas prime u UN, da nas prihvate, da budemo svoji na svome, samostalni, ali dio svijeta, slobodni.

Hoće li sloboda umeti da peva kao što su sužnji pevali o njoj...

I sad imamo tu slobodu za koju smo se borili, o kojoj smo tobože pjevali. 69 godina od drugog zasjedanja AVNOJ-a, na Dan nekadašnje republike, koji smo tako prezirno odbacili u zamjenu za tu slobodu, osvrnimo se na Republiku kojom smo zamijenili onu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Slobodni smo da sjedimo na arti-201211220759006 ili rintamo u rijetkim još otvorenim tvornicama koje smo slobodno predali tajkunima, slobodni da plaćamo arti-201211240169006, predajemo kuće i stanove bankama kojima plaćamo masne kamate, a političarima ogromne plaće.

Slobodni smo da arti-201211291172006 ali da nam socijaldemokrati (!) koje smo birali vjerujući u pravednije društvo zbog toga smanje plaće, slobodni da stojimo u redovima pred bolničkim šalterima i slobodni da djeci masno plaćamo besplatno obrazovanje, slobodni smo da se skupimo i stegnemo i duramo... I da, za razliku od svih drugih, iz nepoznatog razloga sve to radimo u potpunoj tišini...

17 mjeseci i 22 dana, 12 tisuća 900 i nešto sati obitelj Bilić čekala je vijesti o svojoj kćeri i sestri. I nadala se, vjerojatno, čak i kada više nikakve nade nije bilo. I vijest je dobila, desetak minuta prije nego što će se u Karlovcu upaliti kamere i uključiti uplinkovi za prijenos uživo, zazvonio je telefon u obiteljskoj kući Bilićevih.

Zamislite si na trenutak da ste vi ta osoba koja mora podići tu slušalicu, znajući da je za desetak minuta najavljena presica na kojoj će biti obznanjeno je li život vašeg djeteta završio na tako strašan način, a njezino tijelo bačeno na smetlište. Rezultati DNK analize su doslovce iz Zagreba putovali u Karlovac da bi se ondje predstavnica DORH-a mogla ukazati pred kamerama i bili su GOTOVI satima ranije.

Zar je itko zaslužio da takvu vijest o svome djetetu čuje na takav način, preko telefona? Bila je dovoljna fax mašina i jedan lokalni policijski službenik da se prema Bilićevima država ponese ljudski. A nacija je mogla pričekati uključenje uživo u manje atraktivnom terminu.

Možda će te zanimati

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali