TEŠKE OPTUŽBE

AMERIKANKA TVRDI DA SU JE OTJERALI IZ KONOBE JER JE GEJ: Vlasnik: ‘Drpale su se usrid restorana, zamolio sam ih da se suzdrže, kao što bih svakoga’

Nesporazum ili diskriminacija? Ovisi koju stranu ove situacije pitate

Dotična Sally Curwood na Twitteru je potpisala jednu vrlo nezgodnu kritiku jedne hvarske konobe. Ona, naime, tvrdi da je nju i njenu partnericu vlasnik konobe prislilio da odu jer su gej. Dodaje i kako je prijetio da će im prerezati brodsku cimu.

Na račun konobe potom se slila salva negativnih kritika, a evo što kaže vlasnik.

“Nema nikakve veze s tim što su one lezbijke, ja imam redovito za goste homoseksualce i nikad nikoga nisam pita ni što je ni tko je. Njih dvije su se jednostavno neprilično ponašale jer su se divlje i bez kontrole ljubile i drpale usrid restorana. Samo sam ih zamolio da budu diskretne, da se malo suzdrže jer je ovo restoran – kao što bih zamolio bilo koji par da se tako ponaša u restoranu. Osim toga, i ostalim gostima je bilo neugodno”, rekao je vlasnik za Slobodnu Dalmaciju.

On dodaje kako je odmah uslijedila salva uvreda na njegov račun, no da im on ništa nije naplatio te da ih je i upozorio da stiže nevrijeme i da će im biti sigurnije na brodu. Smeta ga, kaže, što dotična Sally tvrdi da im je prijetio prerezati brodsku cimu.

“Ne da im nisam prijetio, nego sam platio ronioca 200 kn da pojača konope da ljudi mogu na miru bit na brodu, a još 300 kuna sam platio konop koji su prisikli kad su se išli vezat. Sad pišu po komentarima svakakve bedastoće, neki pišu da im lignje nisu valjale, a ja nikad nisam služio lignje, ili da je dostava kasnila, a ja nikad nisam imao dostavu”, dodaje vlasnik hvarske konobe.

Povratak na Net.hr