Play ponuda

'Ako je bilo propusta, onda treba nekoga i po guzici'

shimmer fallback
16.5.2010.
15:55
Play ponuda

"Ako se utvrdi da je bilo elemenata i da je netko osobno napravio neku grešku onda će morati i politički odgovarati", rekao je Branko Vukelić, upitan da komentira bespravnu gradnju državnog tajnika i predsjednika Gradske četvrti Turanj Željka Goršića.

U petak je naime građevinska inspekcija izdala rješenje za uklanjanje bespravno sagrađenog 'Goršićevog doma' u Turanjskim Goljakima.

Ministar Vukelić je dodao i da MORH nema veze s komunalnim projektima jedne gradske četvrti.

"Koliko znam gradnja Doma u Turanjskim Goljakima je provedena bez dozvola. Turanj je karlovački Vukovar i ljudi se tamo pokušavaju boriti za bolji život. Da li je bio dobar put, je li se išlo kako treba Gradska četvrt i Grad Karlovac moraju razriješiti između sebe. Po mojim informacijama dobivenim od gradonačelnika, ovaj projekt će se moći realizirati i previđenim rokovima će dobiti potrebne dozvole", rekao je Vukelić za KAPortal.hr.

"Vojska pomaže lokalnoj sredini, gradovima, općinama odnosno onima koji zatraže pomoć. U Karlovcu imamo inžinjeriju u Kamenskom, sjedište Kopnene vojske. Gledajmo to i s dobre strane kao dobru nakanu, ali naravno ako se ne radi mimo zakona i propisa", zaključio je ministar.

Inače, Vukelić je zajedno s premijerkom Jadrankom Kosor i ministrom unutarnjih poslova Tomislavom Karamarkom posjetila obitelj policajca Maria Kusanića, kojeg je 3. travnja 2008. kod Velike Veterničke ubio umirovljeni general Ivan Korade.

Prethodni članci:

arti-201005140945006 arti-201005140609006 arti-201004160356006

Play ponuda
Play ponuda