AHMETOVIĆ UZVRAĆA / 'Čovjek iz sjene je za ručicu doveo Plenkovića, a dovest će i budućeg predsjednika vaše interesne organizacije'

Politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović na Facebooku je odgovorila na prozivke premijera Andreja Plenkovića

31.3.2021.
11:48

Politička tajnica SDP-a i načelnica Općine Omišlja, Mirela Ahmetović na Facebooku se osvrnula na ranije prozivke premijera Andreja Plenkovića, ali i neke od afera u kojima su sudjelovali članovi njegove stranke. Sve je dodatno začinila aktualnim zbivanjima u zemlji, čime je nastojala pokazati koliko su prepirke između vladajuće i ostalih stranaka nebitne, ali i pokazati da netko u HDZ-u iz sjene vuče sve konce. Njen status objavljujemo u cijelosti.

"Gospodo iz HDZ-a,

vidim da se stalno referirate na rejting SDP-a. Dok se vi zabavljate tuđim rejtinzima, rejting Hrvatske nezaustavljivo pada, vašim kriminalnim radnjama zakucali ste nas na dno Europe. Hrvatska pada i po percepciji korupcije, sad smo u rangu s Kubom, ispred nas su neke afričke zemlje. Krasno postignuće!"

'Besramni u laganju'

"Nadalje, besramni ste u laganju hrvatskim građanima. Hodate okolo po Hrvatskoj pred izbore i nemate srama iznositi neistine kako je Vlada "dala" novac. Nije. Novac "daju" hrvatski porezni obveznici, zapravo ostatak novca koji niste uspjeli zamračiti po uzoru na podružnicu vaše stranke u Požegi. Kad smo već kod Požege, što mislite koliki je rejting na moralnoj ljestvici vaše stranke kada bivšeg gradonačelnika, USKOK-ovog osumnjičenika smjestite na radno mjesto u bolnici, pri tom izazivajući prekid radnog odnosa jedne žene s pokvarenim pojašnjenjem - 'mora čovjek negdje raditi, nema prihod'. Za prihod otpuštene žene ne marite, bitno da su 'vaši' osigurani.

Pričate o divljaštvu? Bravo! Kako zovete činjenicu da članovi vaše dva puta nepravomoćno za korupciju presuđene interesne sljedbe po vrtićima u šibenskom zaleđu dijele pogače s HDZ-ovim logom? Zar i nevinu djecu morate od malih nogu učiti korupciji i klijentelizmu?

'Malo o diktatorskim sklonostima'

I malo o diktatorskim sklonostima. Takve sklonosti ima onaj koji:

Trbuhozborce potražite u svojim redovima, izjave Velikog vođe ponavljate kao papige ne bi li opravdali status poltrona. Nemojmo se zavaravati, procese u HDZ-u vuče čovjek iz sjene koji je za ručicu doveo sadašnjeg, a dovest će i budućeg predsjednika vaše interesne organizacije. Toliko, pak, o daljinskom upravljaču.

Tamo gdje počinje HDZ, razum i poštenje prestaju", napisala je Ahmetović.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali