ADRIJANA FRANJKIĆ KANDIDATKINJA SUVERENISTA ZA GRADONAČELNICU KNINA: / Jedan od glavnih fokusa je borba za radna mjesta

Adrijana Franjkić, kandidatkinja Hrvatskih suverenista za gradonačelnicu Knina najavila je, među ostalim, da je u njezinu fokusu borba za nova radna mjesta

6.4.2021.
17:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kandidatkinja Hrvatskih suverenista za gradonačelnicu Knina je Adrijana Franjkić, koja je u utorak u Kninu najavila da će utrku za tu dužnost voditi pod sloganom: "Uspjeh je u dosljednosti!"

Na njezinu predstavljanju bio je predsjednik stranke i saborski zastupnik HrvojeZekanović, koji je istaknuo da su Hrvatski suverenisti u Adrijani Franjkić prepoznali osobu koja ima sve kvalitete da postane gradonačelnica Knina.

'Fokus je borba za nova radna mjesta'

Adrijana Franjkić najavila je, među ostalim, da je u njezinu fokusu borba za nova radna mjesta, voda kao glavni resurs Knina te razvoj sporta i obnova bolnice koja je trenutačno u iznimno lošem stanju. Pitka voda jedan je od glavnih resursa grada Knina, koji je, nažalost, neiskorišten, istaknula je te najavila da će to biti jedna od glavnih tema predizborne kampanje Hrvatskih suverenista i tema kojom će se baviti kad postane gradonačelnica. Ocijenila je kako se od šetnica, kojih je u Kninu napretek, nažalost, ne može živjeti te da građanima Knina trebaju radna mjesta.

S obzirom na to da je osobno bila iznimno angažirana na projektima u kulturi, poput Zvonimirovih dana, Franjkić je najavila da će razvoj i njegovanje svih aspekata kulture u Kninu biti jedna od temeljnih odrednica politike Hrvatskih suverenista, priopćeno je iz te stranke.

Kandidat za njezina zamjenika je Kristijan Spajić, koji je na predstavljanju upozorio da je odlazak mladih školovanih ljudi iz Knina najveća katastrofa koja je mogla pogoditi taj grad. "Kroz otvaranje novih radnih mjesta i razvoj projekata u kulturi Knin treba postati grad dolazaka, a ne egzodusa", poručio je Spajić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali