'MOŽEMO NA KAVU, ALI ZA VAN'

‘A ONDA U KLADIONICU’; Šprajc o novim mjerama: ‘Smijete vježbati, ali se ne smijete prati. Od danas, eto, bolje da smrdite…’

Dakle, ako je dvorana u fitness centru ili teretani velika recimo 100 četvornih metara u njoj smije biti samo pet vježbača, koji se ne smiju ni prati ni tuširati

Već tjednima zazivamo pelin i kavu i, evo, svanuo je i taj dan, konačno možemo na kavu i pelin, ali samo za van. Svi od jučer mogu posluživati pića i napitke, ali samo s nogu, bez ulaska u kafiće ili restorane i bez zadržavanja ispred njih.

A nakon kave možete i na fitness, ali samo ako vam je vlasnik fitness centra omogućio da budete jedina osoba na 20 četvornih metara, kaže Zoran Šprajc u svom komentaru za sinoćnji RTL Direkt i nastavlja:

Dakle, ako je dvorana u fitness centru ili teretani velika recimo 100 četvornih metara u njoj smije biti samo pet vježbača, koji se ne smiju ni prati ni tuširati. Dosad su nam objašnjavali da je za borbu protiv epidemije jako važna osobna higijena, od danas eto bolje da smrdite nego da se perete, poručuje Krizni stožer.

Stožer skrojio drugačije mjere, stižu promjene, a svi se pitaju što će biti s potporama

‘Nitko vam takvima neće prići’

Tako znojni i neoprani od danas možete otići nakon fitnessa i u Školu stranih jezika, ali pri tome morate održavati razmak od dva metra, no to neće biti problem jer vam tako znojnima i neopranima na manje od dva metra sigurno nitko neće ni prići.

Nakon škole stranih jezika od danas možete otići u kasino, automat klub ili u kladionicu. U kladionici se možete kladiti na to koliko će ovo još trajati, naravno kao i prije godinu dana ključna su iduća dva tjedna.

ZORAN ŠPRAJC BEZ ZADRŠKE: ‘Zna se, višak cjepiva trebaju dobiti oni koji imaju manjak časti. Od rektora do rektuma’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr