OBJAVA NA FEJSU

A GDJE JE JAKOV? Predsjednica izrezala supruga s fotografije s britanskom kraljicom

Britanska kraljica Elizabeta II. primila je danas u Buckinghamskoj palači predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović na početku njezina prvog službenog posjeta Velikoj Britaniji.

Njihov susret upriličen je sedam mjeseci nakon što su u ožujku u dvodnevnom posjetu Hrvatskoj boravili britanski prestolonasljednik Charles i njegova supruga Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, u okviru turneje regijom. Taj posjet nije imao političku dimenziju, ali je bio usredotočen na jačanje povezanosti dviju zemalja i njihovih građana.

U društvu hrvatske predsjednice bio je i njezin suprug Jakov, a iako se predsjednica prije oko sat vremena na svojoj Facebook stranici pohvalila da je na početku svog posjeta Velikoj Britaniji ugodno porazgovarala s kraljicom Elizabetom II., čini se da je Jakov Kitarović na toj fotografiji ipak bio – višak. Naime, na fotografiji koju su snimili fotografi Press Associationa zabilježen je susret predsjednice i kraljice, a iza Kolinde je na istoj fotografiji njezin suprug. Fotografija koju je objavila na Facebooku ista je ta, no čini se da je Jakov Kitarović s nje izrezan, što se vidi po širini fotografije.

PREDSJEDNICA SE SUSRELA S KRALJICOM ELIZABETOM II.: Pogledajte fotografije prijema u Buckinghamskoj palači

Korisnici na Facebooku u komentarima se pitaju zašto je suprug predsjednice izrezan, dok mu neki poručuju: ‘Jakove, izdrži!’.

U društvu hrvatske predsjednice bio je i njezin suprug Jakov.
U društvu hrvatske predsjednice bio je i njezin suprug JakovFoto: Press Associaton.

unnamed11

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr