Poruka kod Agrokora: 'Todoriću, ugled ti je – nula!'

Pred Agrokorom je bio parkiran 'četvrtasti' blindirani Mercedesov džip, no Ivica Todorić nije izašao iz tornja pred kojim ga je čekalo i pozivalo 20-ak građana.

22.2.2012.
13:31
VOYO logo

Građanska akcija bila je opet na križanju Savske i Kranjčevićeve.

"Bili smo pred Agrokorom i zvali ga da izađe, ali on nije bio zainteresiran. 'Namirisali' smo da je tamo, jer je ispred zgrade bio parkiran Mercedesov džip, a pošto ja znam otići do Moslavine, znam da se upravo Ivica vozi u takvom jednom četvrtastom blindiranom merdžanu", kaže nam aktivist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je bio jedan od 20 ljudi koji su pred neboderom najvećeg hrvatskog poduzetnika došli razviti transparent visok dva i dug 11 metara, na kojem piše: "Todoriću, ugled ti je nula".

"Naručio je članak u Jutarnjem listu, u kojemu je za sebe kazao da je ugledni poduzetnik, članak je izašao u subotu. Naravno, poistovjetio je sebe s Vladom i državom i rekao – propadne li on, da i država propada. Pa smo mu poručili da mu je ugled nula", kaže aktivist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija nije došla

Ljuti ga i što je vlada Ive Sanadera obećala da će braniti cijenu goriva na osam kuna, Jadranke Kosor na 10, navodi, a Zorana Milanovića na 12 kuna.

"I to baš kad Todorić počinje otvarati benzinske postaje. Čiji je to interes ako nije interes krupnog kapitala?", pita aktivist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio je, doduše, policiju koja se ovoga puta, unatoč uobičajenim najavama Građanske akcije, nije pojavila pred Agrokorom.

"Valjda su naučili da nismo protudržavni element i da ne radimo ništa protuzakonito", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo