Horoskopski znaci i ljubav u 2013.

Saznajte na vreme

Ljubav je oduvek bila centar i pokretač svega, pa tako za nju vlada i veliko interesovanje. Ili bolje reći, vlada interesovanje za ljubavne prilike.
Neki od vas su već znali, neki su pretpostavili, a neki prvi put sada saznaju da uz pomoć horoskopa i te kako možete da saznate šta je to što vas, na ljubavnom planu, očekuje. Da li će vam godina biti manje ili više uspešna, da li ćete baš neke određene godine upoznati ljubav svog života, ili se, ne daj Bože, razvesti… Zvezde sve govore. Da ne dužimo, evo kakva će vam biti 2013. kada je ljubav u pitanju:

OVAN

Ovnove predvodnike, kao i svake godine, očekuje interesantan, uzbudljiv i buran period.
Oni će, na ljubavnom planu, najviše uspeha imati polovinom i pred kraj godine. Ono na šta bi trebalo da obrate pažnju jeste sa kojim znakom stupaju u vezu, ili brak. Ovnovi se nikako ne slažu sa drugim, takođe, tvrdoglavim i predvodničkim znakovima poput jarca ili lava. Štaviše, zamka leži u neverovatnoj privlačnosti koja postoji među ovim znakovima. Nemojte da vas to zavara.

BIK

Bikovi će već početkom godine doživeti ljubavni procvat.
Za zrele i odmerene bikove, 2013. godina će doneti mnogo lepih novina na ljubavnom planu, ali ono što bi bikovi trebalo da znaju jeste da moraju da se potrude. Sreću sigurno neće pronaći sedeći u fotelji i čekajući da im ona padne s neba. Ne odbijajte druženja, provode, proslave, pa čak ni onda kada ste umorni od posla. I promenite sredinu, prijaće vam u svakom smislu.

BLIZANCI

Kritičan period za blizance nastaje odmah nakon Novogodišnjih i Božićnih praznika.
Oni blizanci koji su bili u dugogodišnjim vezama ili brakovima, treba da se pripreme na mogućnost da će se to završiti, ne baš sjajno, po njih, dok oni blizanci koji će vezu ili brak tek otpočeti treba da znaju da će to biti kratkog daha. Blizance procvat očekuje tek u drugoj polivini 2013. Tada će moći ozbiljno da razmišljaju o vezi i braku, bez stresa i negativnih posledica.

RAK

Za rakove će 2013. godina, po pitanju ljubavi, biti vrlo stabilna, može se reći čak i monotona.
Rakovima se, u toku ove godine, zaista ništa spektakularno neće događati na polju ljubavi i sve će ići svojim inače uobičajenim tokom. Rakovi su, po prirodi, vrlo strpljivi i raspoloženi za kompromis, pa ne treba da čudi što većih problema i trzavica u njihovim vezama neće biti. Oni jednostavno predstavljaju sigurnu luku.

LAV

Ratobornim lavovima će 2013. godina biti godina osvajanja.
Lavovi će, kao vrlo snalažljivi i dominantni, tražiti sebi odgovarajuću osobu. Savršeni partner lava mora da bude inteligentan, ali i smireniji. Ukoliko bi se desilo da se susretnu dva jaka karaktera, došlo bi do propasti u svakom smislu. Upravo ova opasnost očekuje lavove sredinom juna meseca, kada postoji mogućnost da se, povučeni strastima, bez da prvo promisle, upletu u vezu koja im svakako neće dobro doneti. Zauzeti lavovi bi trebalo da pripaze na partnere krajem sledeće godine. Postoji opasnost da će se malo „zaneti“.

DEVICA

Device bi uvek trebalo da se oslone na svoju intuiciju.
Godina 2013. bi device mogla da odvede i u dobrom i u lošem ljubavnom pravcu. I slobodne i zauzete device bi trebalo da slušaju svoju intuiciju i da se vode isključivo njome. Za njih će 2013. godina biti, takoreći, prelomna a krajnji ishod zavisi isključivo od vas samih. April je mesec kada će se desiti bitne stvari, vezane za ljubavni život devica. Device koje su u vezi, mogu da očekuju ponudu za brak, dok device koje su već u braku, mogu da se nadaju prinovi. Još jednom – slušajte svoju intuiciju i sve će doći na svoje.

VAGA

Vage će, kao i uvek, sve dobro premeriti.
I ako bi vrlo lako mogle da se zalete, vage to uglavnom neće učiniti, već će pre svake odluke, pa tako i ljubavne, dobro razmislii. One će i pozitivne i negativne stvari staviti na jednu i drugu stranu i izvagati šta im je najbolje da čine. Međutim, ono što je problem jesu nepredviđeni rizici kojih svugde ima, pa tako i u ljubavi. Samim tim čak, iako dobro razmisle, ne postoji garant da će uraditi pravu stvar i to uvek treba da imaju na umu. Nakon što im Mars bude ušao u petku kuću, što će se dogoditi, krajem avgusta 2013. godine, postoji mogućnost da će se otrgnuti kontroli i poželeti da ih srce vodi. To će onda značiti veliku promenu.

ŠKORPIJA

Škorpije će se, kao i uvek, lako snaći
Prepredene škoripije će vrlo lako doći do željenog plena. 2013. godina im svakako ide na ruku i doneće im jako mnogo ljubavnih avantura. Zauzete škorpije bi vrlo lako mogle da zaborave da su zauzete i da se prepuste uživanjima van luke u kojoj su, dok slobodne škorpije neće imati nijednu prepreku pred sobom, pa će tako i sebi dati maksimalno oduška. Najvatreniji meseci, i to ne samo po temperaturi, će za škorpije biti jul, avgust i septembar. Jedino bi trebalo da se pripaze ovnova i lavova. Sa njima se ne treba šaliti.

STRELAC

Strelčevi bi mogli da završe ustreljeni.
Iako su obično oni ti koji bacaju ljubavne strelice, 2013. godina bi mogla sve da preokrene. Jarčevi bi mogli da odlepe za osobama u znaku ovna, vodolije i bika. U tom slučaju, mogli bi da izgube glavu i da se povedu za osećanjima, pa će njima vrlo lako upravljati strast. Zauzete vodolije bi trebalo da pripaze, jer u trećoj četvrtini godine može da dođe do kratkotrajne afere, dok će slobodni strelčevi zapravo pasti tamo gde to najmanje očekuju.

JARAC

Za jarčeve će 2013. godina biti odlična.
Prgavi jarci će, kao i uvek, isterati sve po svome, pa i ljubavne (ne)prilike. Pošto uvek moraju da predvode i budu u pravu, njihova dominacija će najviše doći do izražaja kod povučenih vodolija, sa kojima se nekada jako dobro slažu, a nekada ne. U 2013. godini će strasti između ova dva znaka biti izbalansirana, pa će jako dobro funkcionisati zajedno. Februar i mart su meseci kada postoji velika mogućnost da upoznaju nekoga sa kim će ostvariti vezu na duže staze, a možda čak i brak.

VODOLIJA

Kao i uvek prilagodljiva.
Ljudi sa horoskopskim znakom vodolije će se uvek, iako misle da teraju po svome, zapravo prilagoditi partneru. Vodolije su vrlo popustljive i strpljive, te tako bez problema mogu da budu u vezi i sa lavovima, jarčevima ili ovnovima. Iako će ih nervirati, oni će u sebi uvek pronaći način da opravdaju partnera i njegove postupke. Slobodne vodolije će svoju šansu imati tek oko novembra meseca, pa bi trebalo pametno da je iskoriste.

RIBE

Kroz 2013. će ih voditi srce.
Ribe su znak koji nema problem sa rizikom, pa im tako neće smetati da na kocku stave i svoj odnos sa partnerom, zbog nekog višeg cilja. Ukoliko požele nešto više od zabavljanja, to će otvoreno i reći partneru, pa makar i ostali bez njega. Isto tako su nemilosrdne kada žele da okončaju neku vezu, po cenu da ispadnu jako surove. I ovoga puta će igrati vrlo otvoreno, te će dva kritična perioda, januar i maj zavisiti zapravo isključivo od onog drugog u vezi. Slobodne ribe će ove godine, upravo zbog te otvorenosti, malo teže pronaći partnera koji će uz njih i ostati.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr