Horoskop za rođene 7. oktobra

Dan pobune!

Osobe rođene 7. oktobra su rođeni za pobunu. Ove osobe potpuno su ubeđene u vlastiti sistem verovanja koja je neretko u konfliktu sa prihvaćenim sistemom vrednosti društva u kome žive. Njihova potreba za protestom često je praćena željom da se stvari pozitivno promene. Stoga ove osobe obično teže da zauzmu vodeće pozicije kako bi zadobili autoritet koji im daje mogućnosti da podstaktnu takve promene.

Ove osobe imaju veoma čvrsta stanovišta. Problemi se mogu javiti kada ove osobe postanu deo organizacije. I uprkos tome što ta grupa može podržavati ideale koje ove osobe zastpaju, one ipak vrlo jasno moraju da definišu svoju poziciju unutar te organizacije. Drugi problem kod osoba rođenih 7. oktobra se može odnositi na moralno i nemoralno ponašanje. Ovo nisu amoralne osobe a kada greše one to čine sa punom svešću o tome šta zapravo rade. Ali problem je u tome što u glavnom nemaju jasnu sliku šta je dobro a šta loše.

Vrlo često osobe rođene 7. oktobra imaju želju da neko vreme provedu u samoći i da se povuku od sveta. Pa ipak ova želja im je vrlo retko ispunjena jer su na neki način uključene u probleme drugih, kao i društvene grupe kojoj pripadaju. Sa druge strane može se dogoditi da ih druge konvencionalnije osobe jednostavno shatajući ih kao vrlo neobične isključe iz svog društva.

Osobama rođenim 7. oktobra vladaju broj 7 i planeta Neptun. Zato što Neptun vlada vizijama snovima i psihičkim fenomenima osobe rođene 7. oktobra u izložene veoma nestabilnim uticajima. Zbog kombinovanog uticaja Venere koja vlada znakom Vaga i Neptuna ove osobe mogu postati magnetske privlačne za suprotan pol. Zbog toga što nekada mogu izgubiti dodir sa stvarnošću ove osobe bi trebalo da se čuvaju neobičnih psihičkih i okultnih aktivnosti.

Osobe rođene 7. oktobra mogu imati teškoće da funkcionišu na način koji bi činio dobro njihovom organizmu. Razlog tome mogu biti frustracije ili skriveni bes koji naposletku može prouzrokovati depresiju. Osobe rođene ovog dana se često bezrazložno osećaju ugroženima pa tako da ne bi bili povređeni unapred reaguju negativno prema drugima. Ove osobe bi trebalo da prioritetan značaj daju pravilnoj ishrani i redovnom spavanju.

Rođeni na današnji dan: Vladimir Putin, Toni Brakston, Viktor Lazlo, Simon Kovel.

Povratak na Net.hr