Horoskop za rođene 6. maja

Dan fantazija!

Osobe rođene 6. maja znaju kako funkcioniše svet fantazije i imaginacije. Mogu postati otelotvorenje fantazija drugih i na taj način postati zvezde. Ukoliko osobe rođene 6. maja ovaj dar koriste amoralno ili besciljno, oni će najverovatnije manipulisati životima drugih zarad svojih ličnih ciljeva, ili će se upustiti u poslove ili lične odnose koji im odgovaraju samo zbog lične koristi.

Osobe rođene 6. maja neretko imaju teško ili traumatično detinjstvo koje uspevaju da prevladaju velikom hrabrošću i istrajnošću. Zbog svoje velike osetljivosti, kao i zbog svojih destruktivnih poriva, osobe rođene ovog dana su izloženi velikoj emocionalnoj nestabilnosti. Iz njihovog prividno efikasnog načina života se može stvoriti potisnuti vulkan skrivenih emocija za koje ni one same nisu svesne.

Sa druge strane na ove osobe se možete osloniti u teškim emotivnim trenutcima. Oni će često stati na stranu žrtve čiju će psihu odlično razumeti. Zbog svoje atraktivnosti osobe rođene ovog dana moraju da se oni kojima pomažu ne zaljube u njih. Možda ta vrsta pažnje godi egu, ona ipak usporava proces samorealizacije.

Osobama rođenim 6. maja vladaju broj šest i planeta Venera. Oni kojima vlada broj 6 imaju sposobnost da magnetski privlače osobe iz svog okruženja. Zbog dvostrukog uticaja Venere koja vlada i znakom Bik privlače ljubav i divljenje. Ljubav je često dominantna tema kod osoba rođenih 6.maja. Osobe rođene 6. maja moraće da se potrude da drže pod kontrolom svoje projektivne fantazije i da u ljubavi i prijateljstvu ispoljavaju brižnost i pažnju.

I pored toga što ove osobe imaju sposobnost da razumeju promene raspoloženja i histeriju, vrlo lako mogu zapasti u emocionalne teškoće i postati njihove žrtve. Samopouzdanje im nije jača strana pa ih je potrebno konstantno ohrabrivati kako bi o sebi mislili na realističniji način. Takođe moraju imati na umu da su veoma skloni dominaciji i zaštiti. Ukoliko žele da svoj senzitivni sistem održe u ravnoteži, trebalo bi da svoju ishranu baziraju na kuvanom povrću i svežem voću.

Rođeni na današnji dan: Sigmund Frojd, Džordž Kluni, Toni Bler.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr