Horoskop za rođene 30. avgusta

Dan stabilnosti!

Osobe rođene 30. avgusta su izuzetno sposobnei čvrste osobe. Odlično se snalaze sa novcem i obično su izuzetno uspeđne u poslovima koji su povezani sa finansijama i menadžmentom. Bilo koja da je oblast njihovog interesovanja ove osobe u glavnom ostvaruju opipljive rezultate. Kuća osoba rođenih 30. avgusta obično je dobro sređena, komforna i prilagođena potrebama i željama.

Većina osoba rođenih 30. avgusta ima veliko poverenje u svoju sposobnost da izađu na kraj sa svakom situacijom ali ponekad je njihovo samopouzdanje neopravdano. Iako zaista lako rešavaju mnoge probleme, naposletku se može uvideti da su odgovornosti koje su preuzeli ipak prevelike i izvan njihovih mogućnosti.

Veliko poverenje koje osobe rođene 30. avgusta imaju u sebe nije nužno i najbolja stvar za njihovu decu i supružnike. Oni koji su im bliski obično se osećaju inferiorno u odnosu na njih naročito u materijalnim i finansijskim pitanjima. Njihovo samopouzdanje kod njihove dece može da izazove neodlučnost i nesigurnost. Da se to nebi dogodilo osobe rođene 30. avgusta bi trebalo da neke od odgovornosti prenesu na svoju decu.

Osobe rođene 30. avgusta su često suočene sa optužbama da su materijalisti. Međutim ove osobe ne pokazuju nikakvo interesovanje za novac i imaju veliki talenat za organizaciju, planiranje, struktuiranje svega od porodičnog života do velikih projekata.

Osobama rođenim 30. avgusta vlada broj 3 i planeta Jupiter. Jupiter donosi optimističke i ekspanzivne društvene perspektive. Osobe kojima vlada broj 3 vole svoju nezavisnost koja ih sa jedne strane izlaže stresnom životu ali ih sa druge strane suočava sa velikim izazovima i otvara im mogućnosti za odlučno delovanje.

Osobe rođene 30. avgusta moraju da budu svesne mogućnosti ekcesa kada su u pitanju materijalna zadovoljstva. Na svet gledaju kao na svoje vlastito igralište pa iz tog razloga često preteruju u hrani, vežbama, piću ili reakcijama. Skloni su zavisnosti od cigareta i aklohola pa bi bilo dobro ukoliko bi te svoje navike uspeli da drže pod kontrolom pre nego što se pojave prvi simptomi akutnih ili hroničnih oboljenja pre svega oboljenja jetre, želudca i kardiovaskularnog sistema.

Rođeni na današnji dan: Meri Šeli, Kameron Dijaz, Endi Rodik.

Povratak na Net.hr