Horoskop za rođene 28. septembra

Dan zavođenja!

Osobe rođene 28. septembra imaju sposobnost da zadobiju i zadrže sipatije onih koje žele. To ne znači da su ove osobe fizički znatno lepše od drugih nego da imaju jednu vrstu zadovljivog šarma koji može da omekša i najtvrđa srca. Ponekad ove osobe mogu biti krajnje uznemirujuće ali je to sastavni deo njihove moći.

Osobe rođene ovog dana svesno ili nesvesno mogu da nanesu bol drugima, što ne ide uvek u prilog njihovoj potrebi da zadovoljavaju druge. Kakav efekat izazivaju najčešće zavisi od njihovog raspoloženja ali i primarnog cilja. Ali treba biti pravedan i reći da kada povrede nekog ove osobe pate bar onoliko koliko pati i povređena osoba.

Tokom godina ove osobe imaju mnogo ljubavnih veza, bar u mladosti i retko su zadovoljne svojim ljubavnim vezama. Verovatno je to zbog toga što im odnosi sa drugim osobama brzo dosade, kao i što dopuštaju da individualne razlike između njih izađu u prvi plan u odnosu na ono što im je zajedničko. Obuzete ljubavlju seksom i zavođenjem ove osobe bi sa lakoćom mogle da manipulišu drugima i da ih iskorišćavaju ali to ne rade.

Osobama rođenim 28. septembra vladaju broj 1 i Sunce. Oni kojima vlada broj 1 su krajnji individualisti i vole da se uzdignu do vrha. Zbog svoje izuzetne romantičnosti i zadvodljivosti (što je dodatno pojačano uticajem Venere koja vlada znakom Vaga) njihov šarm i zavodljivost ih može odvesti daleko od njihovih životnih ciljeva. Sunce sibolizuje veoma jaku kreativnu energiju i vatru koju je potrebno konstantno držati upaljenu i na istom nivuo nego pustiti da izmakne kontroli.

Osobe rođene ovog dana su opsednute dobrim izgledom. Njihove strasti često rade protiv njihovog zdravlja. Kada su alkohol i cigarete u pitanju ove osobe gledaju kao na nešto sasvim normalno. Zbog toga njihovo zdravlje trpi ogromnu štetu. Žene rođene ovog dana bi trebalo sa krajnjom obazrivošću da koriste kontraceptivna sredstva. Osobe oba pola rođene ovog dana bi trebalo da se čuvaju bolesti koje se prenose polnim putem.

Poznate ličnosti rođene danas: Bružid Bardo, Mika Hakinen, Mira Sorvino, Merisi da Karavađo.

Povratak na Net.hr