Horoskop za rođene 25. juna

Dan ostvarenja snova!

Osobe rođene 25. juna su predodređene da ostvare svoje snove. Razlog njihovog izrazitog uspeha su poznavanje društva koje ih okružuje kao i osećaj za vreme i potrebe koje se u tom vremenu traže. Ne samo da su ove osobe okrenute društvu, već imaju sposobnost da izvuku korist iz tih prilika koje im se nameću.

Dešava se da se osobe rođene 25. juna suviše prepuste svojim empatičnim sposobnostima pa im to može doneti i finansijsku nestabilnost pa čak i siromaptvo pre nego što ostvare svoje potencijale.

Osobe rođene 25. juna prosto zahtevaju od svog okruženja potpunu lojalnost i poverenje, jer ono što govore ili proizvode ima vizionarski karakter. Za njihovo samopouzdanje je jako važno da ih drugi prihvate. To podrazumeva naravno i podršku porodice koja igra važnu ulogu u stabilizovanju njihove karijere.

Ove sobe moraju pažljivo da kontrolišu emotivni utaicaj koji drugi imaju nad njima, pošto su podložni kako pozitivnim tako i negativnim uticajima. Takvi uticaji mogu biti vrlo duboki pa se dešava da ove osobe pogrešno veruju da se ponašaju u skladu sa vlastitim idejama ne prepoznajući da te ideje dolaze spolja.

Osobama rođenim 25. juna vladaju broj 7 i planeta Neptun. Neptun vlada vizijama snovima psihičkim fenomenima pa u kombinaciji sa Mesecom koji vlada znakom Rak, a takođe utiče na unutrašnja emocionalna stanja, dovodi do toga da su osobe rođene 25. juna često empatične ponekad isuviše. Sedmice se mogu protumačiti kao neko ko ima izrazitu fizičku prisutnost ali čiji duh luta svetom.

Osobe rođene 25. juna moraju učiniti sve da poboljsaju svoj imunitet jer su sklone zaraznim bolestima. Da bi se zaštitili moraju preduzeti sve mere opreza jer bolje sprečiti nego lečiti. Ove osobe se takođe moraju kloniti negativnih energija jer im mogu praviti velike psihološke smetnje. Zbog toga je veoma važno da osobe rođene 25. juna sebe na neki način zaštite od drugih i pronađu prostor za sebe koji ih razdvaja od drugih.

Rođeni na današnji dan: Džordž Majkl, Džordž Orvel, Dikembe Mutombo, Vladimir Kramnik.

Povratak na Net.hr