Horoskop za rođene 22. maja

Dan visokih ciljeva!

Osobe rođene 22. maja imaju energiju kojoj zavide epski junaci. Njih magnetski privlače svi oblici zabave koja ih može iznova i iznova oduševljavati. Osobe rođene ovog dana su takođe i kolekcionari: činjenica, brojeva, rođendana… Oni čak mogu sakupljati i osobe u smislu prijatelja i saradnika. Za ovaj dan je karakteristična megalomanija pa ove osobe privlače neverovatno veliki zadaci.

Ove osobe pate od kompleksa moći pa se tako, alternativno ili osećaju veliki poput bogova, ili mali poput mrava. Osobe rođene 22. maja imaju dobro pamćenje koje nekad preuređuju i boje kako bi sebe poštedeli bola. Ove osobe takođe imaju sposobnost da iz svog sećanja izbrišu povrede koje su im nanesene ili razočarenja koja su doživele. Kada su emocije u pitanju, osobe rođene 22. maja mogu biti jako nestabilne.

Ove osobe moraju da svoje histerične tendencije koliko god je moguće ublaže ukoliko žele da nastave da se razvijaju. Bliski prijatelji osoba rođenih 22. maja bi trebalo da razumeju entuzijazam i plahovitu narav i da ih ne optužuju za površnost i nestabilnost kada se njihova interesovanja okrenu drugim planovima ili osobama.

Osobama rođenim 22. maja vladaju broj 4 i planeta Uran koji je lutajući i eksplozivan. U slučaju osoba rođenih 22. maja osobine Urana poprimaju nervnu i mentalnu energiju Merkura koji vlada znakom Blizanci a to seve upućuje na brzoplete i nagle odluke i promenu mišljenja. Četvorke su izraziti individualisti i često zauzimaju manjinsko stanovište sa velikim samopouzdanjem što može dovesti do neprijateljstva. Zbog toga što se broj 4 dobija iz broja 22 ove osobe imaju posebna interesovanaja za različite vrste dvojnika, blizance, koincidenciju, simetriju.

Zbog toga što osobe rođene 22. maja najčešće rade rukama, one posebnu pažnju moraju posvetiti rukama naročito prstima. Snažno korišćenje gornjeg dela tela naročito ramena i vrata dovešće do bolova. Osobe rođene ovog dana vrlo često mogu iscrpljivati svoj organizam izlažući se preteranim fizičkim naporima a to može štetiti njihovom nervnom sistemu. Osobe rođene 22. maja moraju sebi da dozvole periodične odmore. Veoma važno da njihova ishrana bude zasnovana na većim količinama voća i povrća.

Rođeni na današnji dan: Novak Đoković, Naomi Kempbel, Ričard Vagner.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr