Horoskop za rođene 21. oktobra

Dan simpatija!

Osobe rođene 21. oktobra se bez ikakve sumnje izrazito razlikuju od onih kojima su okružene. Iako mogu biti šarmantni i otvoreni u raznim društvenim i profesionalnim situacijama, oni su ipak osobe sa kojima se teško izlazi na kraj kada su u pitanju njihovi poslovni interesi. U stvari njihovi odnosi su kranje kompleksni a ne olakšava ih ni njihova izuzetno kritična priroda.

Osobe rođene 21. oktobra su pre svega okrenute duhovnim vrednostima. Pa ipak one mogu imati snažne emocionalne porive i potrebe. Moglo bi se reći da postoji veliki raskorak između njihove racionalnosti i razboritosti, sa jedne strane i nepristojnog burnog ljubavnog života sa druge strane. Ove osobe mogu čitavog života biti zaokupljene oslobađanjem od negativnih vrednosti njihovih roditelja, društva ili društvenog kruga.

Kao roditelji osobe rođene 21. oktobra obično imaju jasno definisane ideje o ispravnom ponašanju svoje dece, što ne znači da su njihova shvatanja konzervativna ali znači da imaju snažan osećaj za tradiciju. U svom porodičnom životu pokazuju toliku strogost i snagu da im ostali članovi porodice nece pružiti emocionalnu podršku sve dok ove osobe ne budu izložene velikim psihološkim problemima pa čak i nervnom slomu.

Osobama rođenim 21. oktobra vlada broj 3 i ekspanzivna planeta Jupiter. Osobe kojima vlada broj 3 su ambiciozni, a ponekad čak skloni diktatorskom ponašanju prema drugima. Osobe kojima vlada broj 3, a to posebno važi za osobe rođene 21. oktobra, ćesto kod drugih izazivaju negativna osečanja naročito zavist i ljubomoru. To može da još više bude pojačano činjenicom da ove osobe, a posebno žene rođene ovog dana mnogo pažnje posvećuju fizičkoj lepoti i izgledu. Kombinovani uticaj Jupitera i Venere može imati ekscesne čak i katastrofalne posledice po ljubavni život.

Što se tiče zdravlja osobe rođene 21. oktobra moraju da budu svesne svojih adiktivnih tendencija. Što se tiče ishrane, preporučuje im se umerenost, sa velikom dozom voća i povrča. ZZa ove osobe veliki problem može da bude nesanica, zato što njihovni motor odbija da prestane da radi. Pomoć bi bila savetovanje sa psihologom.

Rođeni na današnji dan: Kim Kardašijan, Alfred Nobel, Bendžamin Netanjahu.

Povratak na Net.hr