Horoskop za rođene 18. jula

Dan zastupnika!

Dešava se da osobe rođene 18. jula na prvom mestu brane društvene interese. Bez obzira da li su ove osobe aktivno uključene u politiku ili ne one jasno imaju definisan skup načela po kojima se upravljaju. Oni koji su rođeni ovog dana toliko jasno brane stanovišta svoje grupe da se mogu naći u situaciji da govore u ime onih čije mišljenje ne dele, ali ga na neki način oblikuju.

Ovo su osobe sposobne da naprave velike promene i idealne su za zastupnika ili vođu grupe. Bilo da se radi o porodici, klubovima ili kokalnim društvima pa sve do sindikata političke organizacije ili nekog upravljačkog tela. Ove osobe mogu da postanu živi simbol grupe koju predstavljaju. sve dok održavaju jake veze sa svojom porodicom, prijateljima, saradnicima ove osobe imaju velike predispozicije da postanu veoma uticajne i moćne osobe. Ukoliko se desi da iz nekog razloga budu odvojeni od grupe mogu prolaziti kroz periode nesigurnosti, krize i preispitivanja sopstvenih vrednosti.

Privatan život kod osoba rođenih 18. jula često veoma trpi zbog njihovog prevelikog poslovno angažovanja. Zbog toga je važno da na vreme uvide da ukoliko sa svojim partnerom ili decom ne budu provodilo dovoljno vremena, neće uspeti da sa njima ostvare uspešne odnose. Mnoge osobe rođene ovog dana su prilagođene društvenim interakcijama ali su često emotivno vrlo nezrele pa mogu imati velikih problema u svojim ličnim odnostima.

Osobama rođenim 18. jula valdaju broj 9 i planeta Mars. Devetke tradicionalno imaju moćan uticaj na ostale brojeve a samim tim i osobe kojima vlada broj 9 imaju snažan i uticajan efekat na osobe iz svog okruženja. Mesec vlada znakom Rak pa se kod osoba rođenih 18. jula pojavljuje kombinacija planeta Mesec-Mars. Zbog jake veze ove dve planete osobe rođene ovog dana bi trebalo da budu svesne opasnosti od prejakih emocionalnih izliva i sklonosti svađama. Može se desiti da svoje emocionalne potrebe pomešaju sa potrebama drugih osoba.

Osobe rođene 18. jula se moraju čuvati veoma intenzivnih emocija i izliva besa u nekim trenutcima. Bilo da su ovakva osećanja javno ispoljena ili duboko potisnuta u njima imaju izuzetno negativne efekte na njihovo zdravlje. Iz prevelikog straga da budu racionalne ove osobe se mogu fokusirati na svoje duhovne moći kako bi što dublje potisnuli svoja osećanja. Veoma štetan uticaj na ove osobe može imati kako preterana kontrola tako i nekontrolisane emocije. Ove osobe nisu u obavezi da se svakodnevno posevećuju fizičkim vežbama zarad dobrog zdravlja.

Rođeni na današnji dan: Nelson Mendela, Vin Dizel, Henri Salvador.

Povratak na Net.hr