Horoskop za rođene 17. oktobra

Dan mačaka!

Osobe rođene 17. oktobra su vrlo sposobne i snalažljive. Ovo su u pravom smislu mačke koje se uvek dočekaju na noge bez obzira sa kakvim se problemima suočavale. Zanimljivo je da ove osobe ne vole da rizikuju u malim i jednostavnim stvarima. Bez obzira na sve nestabilnost je njihov najgori neprijatelj.

Postoje dve različite vrste osoba rođenih 17. oktobra. Prva je mirna i prividno stabilna vrsta osoba koje sve drži pod kontrolom dok sa druge strane postoji i odvažna vrsta kojima je život bez rizika dosadan i besmislen. Posmatrano sa strane za ove osobe se može reći da su kockari bez obzira na to da li rizikuju novac, svoje vlasništvo ili čak svoju ljubav. Stabilne osobe rođene 17. oktobra pokazuju smirenost i stabilnost ali ih ipak privlače ekscentrične i neobične osobe.

Većina osoba rođenih 17. oktobra prilično je neobuzdana u izražavanju svojih talenata a umetnici rođeni ovog dana otvoreni su za ideje drugih i znaju kako da ih inkorporiraju u svoj rad. Iako znaju kako da stare ideje preurede i u njih unesu živost, ove osobe su ipak veliki tradicionalisti, i bez obzira koliko moderno bilo njihovo mišljenje u osnovi su ipak veoma konzervativne. Opreznost, osećaj za granicu, detaljno preispitivanje iskustava je ono što ovim osobama omogućava da preuzmu opasne rizike na kraljevski način.

Osobama rođenim 17. oktobra vladaju broj 8 i planeta Saturn. Saturn sa sobom donosi snažno osećanje za ograničenje i restrikciju ali takođe donosi tendenciju ka stalnom procenjivanju drugih što samo pojačava sklnost ovih osoba da uvek budu u pravu. Veza Saturna i Venere koja vlada znakom Vaga može da istakne mračniju stranu ličnosti ovih osoba a u njihovom privatnom životu prouzrokovati razne vrste komplikacija. Broj 8 takođe upućuje na konflikt između duhovnog i materijalnog sveta. Oni kojima vlada ovaj broj često su usamljeni.

Opasnost po zdravlje osoba rođenih 17. oktobra je njihova izloženost rizicima, kao i nedostatak brige za zdravlje. Što se tiče opasnosti od nesrećnih slučajeva, največem riziku su izloženi njihovi unutrašnji organi. za neke osobe rođene ovog dana velika pretnja su bolesti koje se prenose polnim putem. Osobama rođenim ovog dana se preporučuje umerene ishrana u toliko pre što su dobri kulinari pa iskazuju svoju kreativnost u spremanju hrane i teško im pada da obuzdaju svoju strast.

Rođeni na današnji dan: Eminem, Kimi Raikonen, Montgomeri Klift.

Povratak na Net.hr