Horoskop za rođene 17. juna

Dan odgovornih!

Ove osobe sa sobom nose veliki teret jer im njihova odgovornost, kao i veliki zahtevi koje sebi postavljaju u mnogome otežavaju život. Ovakav teret mogu svaliti i na leđa osoba koje su im bliske kao i na svoje saradnike tj. potčinjene. Ove osobe vrlo ozbiljno shvataju ono što rade pa od svojih zaposlenih zahtevaju da se ponašaju krajnje moralno.

Ove osobe karakteriše veoma brzo mišljenje i delovanje. Svoje znanje ne prenose tako lako na druge ne zato što su sebične već iz razloga što im ponestaje strpljenja kada nešto treba da se uradi. Ove osobe se ne drže po strani gledajući kako drugi obavljaju poslove već se hvataju u koštac sa najvećim problemima. Dobro se prilagođavaju velikom pritisku ali vole da i druge stavljaju pod veliki pritisak bilo čulni ili duhovni.

Kada su osećanja u pitanju može se dogoditi da je jako teško dopreti do ovih osoba. Mnoge osobe rođene ovog dana su veoma nepoverljive i impulsivne što dodatno otežava razumevanje na nekom dubljem emotivnom nivou.

Ove osobe su spremne da ponekad izmene priču, ispričaju anegdogu, ili čak izmisle priču za koju će tvrditi da se zaista dogodila. Ova priča može biti jako uticajna na druge ili pak zanimljiva. Ovakvo ponašanje je jedna vrsta obmane koja je u većini slučaja bezopasna, ali je kao i svaku drugu vrstu igre potrebno držati pod kontrolom.

Osobama rođenim 17. juna vladaju broj 8 i planeta Saturn. Broj osam upućuje na konzervativnost i ograničenja. Osmice često donose i konflikt između materijalnog i duhovnog sveta pa su ove osobe često usamljene i sklone raznim vrstama ekcesa. Saturn donosi ozbiljnost što je generalno u suprotnosti sa Blizanačkom prirodom pa u kombinovanom uticaju sa planetom Merkur koja vlada znakom Blizanci upućuje na snažnu dozu kriticizma kod ovih osoba.

Osobe rođene 17. juna bi trebalo da se zbog svoje prirode čuvaju svih vrsta nezdravih zadovoljstava počevši od alkoloha, cigareta pa do nezdrave hrane. Ove osobe poseduju snažnu volju kada je u pitanju komandovanje i kontrolisanje drugih. Ali ta volja može biti veoma slaba kada je u pitanju kontrolisanje ličnih želja pa bi osobe rođene ovog dana trebalo da na tome porade. Problem je što ove osobe ne shvataju koliko ta zavisnost može da šteti njihovom zdravlju i fizičkom i mentalnom. Izbalansirana ishrana i redovne fiziče vežbe im mogu puno pomoći.

Rođeni na današnji dan: Igor Stravinski, Džejms Braun, Keli Li Kurtis.

Povratak na Net.hr