Horoskop za rođene 16. marta

Dan zlatne sredine!

Osobe rođene 16. marta su veoma sposobne da svoja mišljenja u uverenja malo modifikuju i da na taj način stignu do željenog cilja. Ove osobe najbolje funkcionišu kada se kreću putem koji je negde između njihovih i stavova svojih saradnika.

Uvek su spremni za kompromis i adaptiranje na razlike pa im to u samom startu stvara veliku mogućnost za uspehom. Ali je na ovom putu ipak potrebno da ove osobe zadrže sopstveni sistem vrednosti jer se u kasnijem periodu života može javiti veliki osećaj krivice. Visoko vrednovanje postojanosti je kod ovih osoba veoma izraženo ali su oni u suštini veoma nestabilne osobe.

Često se dešava da zbog svoje prirode odustanu od nekog projekta pa ta za to traže krivca u nekom od svojih autoriteta kojima su potčinjeni. Međutim problem se realno nalazi u njihovoj nestalnoj prirodi tako da bi se ove osobe trebale baviti nekim poslom koji je istovremeno inspirativan ali i praktičan. Problem sa novcem je jedan od osnovnih kada su u pitanju osobe rođene 16. marta. Pronalaženje životnog prostora kao i zasnivanje porodice je jedan od velikih životnih izazova. Samo kada sigurno ovladaju praktičnim stvarima svakodnevnog života ove osobe mogu da se opuste i uzivaju.

Osobama rođenim 16. marta vladaju broj 7 i planeta Neptun. Sedmice imaju veliku količinu kreativne energije ali mogu izgubiti dodir sa stvarnošću. Mogu biti usamljenici i imati sklonosti ka mističnom i okultnom. Istražuju istinu o prirodi i egzistenciji jer nisu spremne da prihvate tradicionalne poglede i objašnjenja. Neptun ima veliki uticaj na osobe rođene 16. marta budući da je takođe i vladar znaka Ribe pa donosi fantazije, religiozna osećanja, sanjarenje pa se dešava da se praktična strana života kod ovih osoba zanemaruje.

Ove osobe bi trebalo da više pažnje posvete svom zdravlju naročito zbima. Pored toga odgovornije ponašanje prema svom zdravlju kao i kontrolisana ishrana doneće im miran period bez ozbiljnih zdravstvenih problema. Ishrana bi trebalo da bude prilagođena njihovim navikama ali i potrebama ukoliko postoje fizičke aktivnosti kojima se bave.

Rođeni na današnji dan: Džeri Luis, Monika Kruz, Džozef Mengele, Bernardo Beroluči.

Povratak na Net.hr