Horoskop za rođene 15. septembra

Dan skrivenih talenata!

Osobe rođene 15. septebra teže da pronađu svoju oblast u svetu, bilo skromnu bilo ekspanzivnu, i da je zatim u potpunosti istraže. Imaju neobičnu sposobnost da se specijalizuju iako nikada iz vida ne gube celokupnu sliku. Bez obzira na to da li igraju ulogu umetnika, naučnika roditelja ili radnika, oni koji su rođeni ovog dana pokušavaju da ovladaju onim što rade a da se pri tom ne izlažu prevelikom stresu.

U adolescenciji a ponekad čak i do tridesetih dogina života osobe rođene 15. septembra izgledaju kao veoma stidljive i povučene osobe ali ih nakon ovog perioda treba sačuvati. Često imaju skrivene ambicije koje posle izvesnog vremena izađu na videlo. Vreme je često na strani ovih osoba jer su u stanju da strpljivo razvijaju svoje talente, prikupljaju informacije ili razvijaju svoje ideje kako bi jednog dana napravili krupan korak.

Većina osoba rođenih 15. septembra ima jasno izraženu želju za sticanjem mnogo novca. Međutim bogatstvo nije ono što motiviše ove osobe. Njima je mnogo veća motivacija uspeh koji se povezuje sa bogatstvom. Ove osobe jasno daju do znanja svoju želju da budu nagrađene za svoje napore i da budu plaćene za ono što su ostvarile. Kao veliki materijalisti, i to u najrazličitijim oblicima, osobe rođene ovog dana bi trebalo da vode izbalansiran život kao i da očuvaju svoju idealističku stranu i da ostanu otvorene za uticaje drugih.

Osobama rođenim 15. septembra vladaju broj 6 i planeta venera. Oni kojima vlada broj 6 su harizmatične ličnosti koje kod drugih izazivaju divljenje ili čak obožavanje. Veza između Merkura i Venere upućuje na dobar ukus i sklonost visokim estetskim vrednostima ali takođe donosi rizik od snobizma.

Osobe rođene 15. septembra naročitu pažnju moraju da obrate na svoju težinu obzirom na to da je njihova apetit ogroman. Takođe problemi sa težinom ih mogu izložiti nepotrebnom stresu što će se naročito odraziti na njihov kardiovaskularni i digestivni sistem. Za ove osobe je veoma važno da izbegavaju masti i šećere. U načelu bi trebalo da ublaže svoje snažne želje za čulnom stimulacijom.

Rođeni na današnji dan: Agata Kristi, Žan Renoar, Oliver Stoun.

Povratak na Net.hr