Horoskop za rođene 14. oktobar

Dan savršenog balansa!

Osobe rođene 14. oktobra su veoma umerene. To ne znači da je njihova priroda konzervativna ili dosadna već da one kretanje između ekstremnog i raznih vrsta ekscesnog ponašanja smatraju izazovom. Kada se ove osobe udalje od pravilnog i prihvaćenog dožive katastrofu. Međutim oni rastu i uče kako da stvari u takvim situacijama okrenu u svoju korist.

Osobe rođene 14. oktobra vole da budu predvodnici ali to retko čine na agresivan i otvoren način jer češće rade iza scene. Ne privlače ih fizički objekti i materijalne stvari ali im je veoma važna njihova kuća koja im često zamenjuje radno mesto. U svom ličnom životu mogu da budu sasvim ograničene na monogaman odnos ali se zato često izlažu opasnosti potpune izolacije i ponekad opasnosti od potčinjavanja dominantnijoj ličnosti.

Osobe rođene 14. oktobra mogu da pruže veliku stabilnost životima svoje porodice i prijatelja. One uživaju da budu deo predstave u teatru života, ali više vole da budu menadžeri nego zvezde. Iako ove osobe mogu da budu svestrane ličnosti paradoksalno je da se u njihovim životima stalno javlja putovanje. Za većinu putovanje ne znači samo fizičko kretanje već je simbol slobode duha.

Osobama rođenim 14. oktobra vladaju broj 5 i planeta Merkur. Uticaj ove planete ističe snažno razvijene mentalne sposobnosti osoba rođenih 14. oktobra. Prateći uticaj Venere koja vlada znakom Vaga u kombinaciji sa Merkurom donosi izrazit osećaj za estetske vrednosti kao i šarm. Broj 5 govori o tome da se ove osobe veoma brzo oporavljaju usled nanetih povreda problema i teškoća sa kojima se susreću u životu.

Kod osoba rođenih 14. oktobra zdravlje je ugroženo njihovim pasivnim i statičnim životnim stilom. Problemi sa težinom, depresija koja je rezultat potisnutih frustracija ili potčinjavanje vlastite ličnosti, nedostatak fizičkih vežbi mogu prouzrokovati sve vrste teškoća. Ove osobe mogu da budu izvrsni kulinari koji će kuhinju iskoristiti kao scenu na kojoj će razvijati svoje kreativne sposobnosti. Ovim osobama se preporučuju svakodnevne šetnje.

Rođeni na današnji dan: Lilijan Giš, Dvajt Ajzenhauer, Hana Arent.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr