Horoskop za rođene 13. septembra

Dan usmerenosti!

Osobe rođene 13. septembra sve svoje snage usmeravaju ka poslovima kojim se trenutno bave. Kao vrlo odlučne i sposobne na putu ka uspehu se mogu suočiti sa velikim preprekama ali uprkos tome, ishod postupaka nijednog trenutka neće dovesti u sumnju. Ove osobe veruju da imaju magičnu sposobnost da reše vaki problem i savladaju svaku teškoću. Njihov pristup problemima je direktan neposredan i čvrst.

U načelu ove osobe interese svoje karijere i radne grupe ove osobe stavljaju u prvi plan. Zbog toga se može desti da malo pažnje posvećuju svojoj porodici. To ne znači da su ove osobe neodgovorne, ali sve dok znaju da su njihova prodica i prijatelji dobro i da mogu funkcionisati, oni će se osećati slobodnim da slede vlastiti put.

Iako su osobe rođene 13. septembra okrenute duhovnoj strani, iako imaju snažnu volju i koncentraciju, oni takođe imaju intenzivne fizičke nagone koje moraju zadovoljavati. Imaju veliku biološku potrebu da svoj život podele sa partnerom koji može u potpunosti da ih prihvati. Iako mogu da služe interesima ove druge osobe, u ovakvim situacijama ove osobe su u glavnom rascepljene između odanosti poslu sa jedne i privatnim potrebama sa druge strane.

Osobama rođenim 13. septembra vladaju broj 4 i planeta Uran koja ima eksplozivne uticaje. Pošto su osobe rođene 13. septembra sklone da svoje fantaziju realizuju, oni moraju da nauče da uranovsku snagu drže pod kontrolom, koristeći svoje logičke instinkte koje im daje Merkur. Uran takođe donosi sklonost ka promenama i nekonvencionalnom ponašanju. Mnogi smatraju da je broj 13 baksuzan broj ali on sa sobom nosi moć koju treba potpuno pravilno iskoristiti.

Osobe rođene 13. septembra obiluju velikom energijom i dobrim zdravljem. Oni odstranjuju sve što nije potrebno njihovom duhu i što njihovo telo može da iskoristi. Pa ipak i ovi moćne osobe se razboljevaju. Ove osobe su naročito sklone bolestima koje su ili izazvane stresom ili autosugestijom kakve su dijabetes ili kancer. Zbog toga je za njihovo zdravlje od izuzetnog značaja da žive jednostavno i nekomplikovano. Trebalo bi više da se odmaraju i da se okrenu hobijima i fizičkim vežbama.

Rođeni na današnji dan: Goran Ivanišević, Ema Holidej, Fiona Epl.

Povratak na Net.hr