TEŠKE OPTUŽBE

GRMOJA I BULJ POLUDJELI NA HANŽEKOVIĆA: ‘Plaćaš jamčevine kako bi izvlačio svoje političke pajdaše…Nećeš više!’

Marijan Hanžeković gostovao je danas u emisiji Nedjeljom u 2, gdje je odgovarao na pitanja o ovršnom biznisu, ali i komentirao Mostov prijedlog izmjene Ovršnog zakona.

‘Ono što Most predlaže je protuustavno, krše se tri članka Ustava. Most se mora svidjeti biračima i razumijem ih, oni su novi u politici, oni pozivaju da građani ne plaćaju preplatu.

Gospodin Bulj koji to predlaže jedanaest je puta ovršen i nije baš za preporuku da saborski zastupnik ne poštuje zakone. Drugi pak poziva da se uopće ne plaća. Pokušaj kulture neplaćanja je meni potpuno neshvatljivo’, rekao je Hanžeković.

MARIJAN HANŽEKOVIĆ O OVRHAMA: ‘Ja sam izmislio taj posao i ponudio ga ravnatelju HRT-a besplatno!’

Nije dugo trebalo čekati na reakciju Mosta. Glasnogovornik te stranke Nikola Grmoja komentirao je Hanžekovića na Facebooku.

KAMERA SLUČAJNO OTKRILA: Moćnom Hanžekoviću trebao šalabahter kod Stankovića u Nedjeljom u 2?

‘Politikom sam se bavio zbog tipova poput njega’

‘Ako me netko pita zašto sam se počeo baviti politikom odgovor je borba za javni interes, a protiv tipova koji su ovu zemlju shvatili kao svoje privatni poslovni teritorij ili lovište te je potpuno prilagodili sebi i svojim interesima.

Jedan od takvih je Marijan Hanžeković. Čovjek koji je ovoj zemlji dao tako malo, a od nje je uzeo tako mnogo. Za razliku od Mire Bulja koji je za Hrvatsku bio spreman dati i život a kojeg sada Hanžeković proziva zbog neplaćanja napumpanih cijena ovrha za HRT.

U kojem god smjeru krenuli istraživati afere, bili to mediji, sport, gospodarstvo, politika, prije ili kasnije doći ćete do gospodina Hanžekovića. Mamić i Bandić, to je društvo gospodina Hanžekovića, dalje ne treba nabrajati.

‘Napadi nas neće obeshrabriti’

Poručujem mu da nas napadi njega i njegovih medija neće obeshrabriti, nego dapače, da ćemo se još jače boriti za interese građana koji su nama kao narodnim zastupnicima ispred njegova interesa.

Tu je svakako i interes pravde oko kojeg gospodin Hanžeković unatoč impresivnoj pravnoj karijeri ima pomalo drugačije poglede od Mostovih.

I na kraju gospodine Hanžekoviću, izađite na izbore pred birače, upotrijebite svu svoju medijsku mašineriju, stavite se 30 dana na naslovnice svih svojih izdanja, pa provjerite svoju socijalnu povezanost s hrvatskim građanima. Osim ako se ne plašite osjećaja ovršenosti kada vam birači vaš patriotizam ocjene neprolaznom ocjenom manjom i od 1 (%)’, napisao je Grmoja.

Reakciju na Hanžekovićevo gostovanje ima i Mostov Miro Bulj

‘Pozivam gospodina Hanžekovića da izađe iz svojih kula bjelokosnih, skine skupa odijela i cipele i siđe među narod, pa vidi kako se te njegove ovrhe provode u praksi i koliki je broj građana u kontenjeru dok on i njegovi partijaneri stvaraju carstva. Nemam namjeru pred Hanžekovićem i njemu sličnima pravdati se, ali zbog istine moram kazati kako su u mojem zajedničkom kućanstvu pokušali uvesti da plaćamo čak tri pretplate, dok jednu uredno plaćamo, a druge dvije tuže, presuđuju i ovršuju.

Tako se živi daleko od očiju surove stvarnosti gospodina Hanžekovića. Teško i jadno. Nisam išao boriti sa suborcima za gospodina Hanžekovića i njemu slične, već za slobodnu i socijalno pravednu Hrvatsku svih građana, niti sam u politiku išao da bih pomogao sebi, već kako bih pomogao drugima i zaštitio javne interese. Pitam ga kako je moguće da uvijek baš on dobije takve poslove, pa i taj s Hrvatskom radiotelevizijom. To nije Hanžekovićeva prčija, to je javno dobro svih nas. Most neće dozvoliti nastavak otimačine samo zato što nam prijete on i njegovi mediji te o nama svakodnevno iznose najgore prljavštine. Tim novcem koji je zaradio od naroda, gospodin Hanžeković plaća jamčevine kako bi iz Remetinca izvlačio svoje političke pajdaše koji su mu tu poslove i omogućili.

Neka me gospodin Hanžeković slobodno ovrši još ne 11, nego milijun i 11 puta, ali ovom narodu više neće izvlačiti zadnju kunu iz novčanika. Hvala Bogu, ne pripadam vama i vašem inkubatoru, gospodine Hanžeković i ovim putem vam kao i mnogima do sada poručujem #NE_ĆE_TE!!!

Povratak na Net.hr