Genijalno rješenje za male kupaonice

U ponudi ima genijalnih kupaonskih namještaja i sanitarija ako nemate problema s manjkom prostora. No, samo neki sretnici u svoje prostrane kupaonice mogu smjestiti što god požele. No, ima rješenja i za one koji žive u malim stanovima.

Kada je u pitanju namještanje stanova malih kvadratura u današnje vrijeme mnogi dizajneri rade na tome da olakšaju takvu situaciju.

Male kupaonice pogotovo mogu mnogima zadati glavobolju zbog uređenja i opremanja. Ali zato na stranici freshome.com s guštom pažnju poklanjaju upravo inovativnim i odličnim rješenjima koji mogu pomoći da se i mali dom pretvori u praktičan i funkcionalan prostor u kojem će njegovi domaćini uživati.

Španjolski proizvođači kupaonskog namještaja Roca u svojoj ponudi imaju odličnu stvar za kupaonicu. W+W (Washbasin + Watercloset) dizajnirali su Gabriele i Oscar Buratti, a riječ je o umivaoniku i WC školjki. Na taj način, osim što se može uštedjeti prostor u kupaonici, štedite i vodu! Voda nakon umivanja i pranja ruku otječe u WC školjku i na taj način se može uštedjeti do 25 posto vode.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr