FOTO/VIDEO: Dva Bosanca 'zapalila' internet… A sve zbog Ibrahimovića!

Sanjin Ključanin i Emir Kobilić, u Švedskoj poznatiji kao reggae duo Sanjin & Youthman, ekskluzivno su za Sportski.net otkrili kako je nastao veliki glazbeni hit ‘Zlatan’, koji je s vremenom postao prava internet senzacija.

Dva Šveđanina podrijetlom iz Liskovca i Dubrave, sela pored Bosanske Gradiške, od malena žive u Švedskoj i bave se glazbom u kojem dominira stil ‘reggae dancehall’ s prizvukom Balkana.

Njihov veliki hit ‘Zlatan’, naravno, posvećen najboljem švedskom nogometašu Zlatanu Ibrahimoviću, koji je također podrijetlom s Balkana, u kratkom je vremenu postao prava internet senzacija.

I? Zašto baš Zlatan?
Zlatan je jedan od najvećih nogometaša u povijesti, on je nadahnuo puno ljudi u svijetu, a dokazao je kako biti uspješni bez obzira na to odakle dolazite, tko ste i što ste. On je također obožavatelj reggaea i balkanske glazbe… A i Emir je nekad bio nogometaš prije no što se ozlijedio”, rekao nam je simpatični duo.

Kako je pjesma prihvaćena u Švedskoj?
“Pjesma je jako dobro prihvaćena i imala je odličan odjek među publikom. Zbog toga pripremamo ‘remix’ s etabliranim umjetnicima iz cijelog svijeta.”

Jeste li dobili kakvu povratnu informaciju od Zlatana ili njemu bliskih ljudi?
To be continued, ha-ha.”

To be continued, što znači ta poruka na kraju spota?
“Znači da je saga još nije gotova, zadnja stranica ove knjige nije zatvorena. Držite oči i uši otvorene! Obećavamo, u dogledno vrijeme ćete saznati sve.”

Tko je najbolji; Ibrahimović, Mandžukić ili Džeko?
Zlatan je Zlatan… Hmm… Pa onda Džeko, pa Mandžo.

Za koga ćete navijati na SP-u u Brazilu; Švedsku, BiH ili Hrvatsku?
“Mi smo obožavatelji svih naših ekipa s Balkana i navijat ćemo za sve one koje se nađu na SP-u… Naravno, i za naše Šveđane”, dodali su na kraju Sanjin i Youthman.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr