FOTO: Zbog ovakve vikendice ne bismo se micali sa sela

Toskana je definitivno romantično mjesto. To je mjesto gdje ćete iznova otkriti prošlost i uživati ​​u životu u njegovom najprirodnijem okruženju. Upravo u Toskani se nalazi ova fascinantna vikendica. Ne tako davno, kuća je bila u vrlo lošem stanju.

Budući da je kuća stara, ostavlja poseban dojam tako da je većina njezinih izvornih osobina sačuvano čak i nakon što je obnovljena. Pri renoviranju kuće upravo se i pazilo na to da se zadrži što više njezinih prvotnih karakteristika.

No, živjeti u vrlo staroj kući u istim uvjetima kao i prije stotinu godina nije baš privlačno svima, tako da su neke stvari ipak morale biti izmijenjene. Inovacije su unesene u unutrašnjost kuće, pa je vanjski izgled ostao vjeran izvornoj verziji. Iza tradicionalne fasade nalazi se moderan interijer koji spaja minimalističke i barokne elemente na iznimno skladan način.

Sve prostorije imaju rustikalne kamene zidove, polukružne prozore, kamene podove i stropne grede. Sve izgleda vrlo autentično. Tu je i nekoliko modernih dodataka kao što su namještaj i kućanski aparati, ali sve te modifikacije doprinijele su karakteru kuće i učinile je još intrigantnijom.

Pomoću naše fotogalerije prošećite ovom predivnom starom kućom u Toskani!

Povratak na Net.hr