FOTO: Veći kič od ovoga zasigurno niste vidjeli!

S obzirom na trenutačnu ekonomsku situaciju, kao i onu na području nekretnina, čak je i slavnim osobama teško naći kupca za velebne vile koje su stavili na tržište.

Jedna od slavnih dama koje pokušavaju prodati svoje imanje je i pjevačica Christina Aguilera, koja je objavila fotografije svog posjeda u nadi da će za ovo 13,5 milijuna dolara vrijedno imanje na Beverly Hillsu što prije pronaći kupca. Christina je ovo imanje 2008. godine kupila za 11,5 milijuna dolara, a kuća je prethodno bila rezidencija obitelji Osbourne.

No, nedugo nakon bolnog razvoda od Jordana Bratmana prošle godine, Christina se odlučila odseliti, pa je samo tjedan dana nakon što je uhićena zbog vožnje u pijanom stanju kuću stavila na prodaju po gore spomenutoj cijeni.

Kuća, čija je unutrašnjost opisana kao mediteranski stil, ukrašena je i eklektičnom mješavinom gotike, burleske i modernih stilova. Jednom riječju, unutrašnjost kuće je oličenje kiča. Kuća ima šest soba i devet kupaonica u ružičastim i crvenim bojama, što je očiti dokaz da je Christina očigledno ljubiteljica stila koji je njegovala u doba kada je za soundtrack filma Moulin Rouge napravila pjesmu Lady Marmalade.

Na samom ulazu u kuću nalazi se veliki kristalni crveni luster, a iznenađujuće je da kuća ima i teretanu, koju pjevačica, sudeći po njezinoj liniji, ne koristi često.

U kući je i posebna igraonica, kućno kino i ogroman walk-in ormar, a najpretencioznije od svega jest što ima i posebnu prostoriju za zamatanje darova!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr