FOTO: Mali, a pametno uređen stan

Mali stanovi uglavnom su veći izazov za dizajnere interijera, jer moraju dati sve od sebe da prostor iskoriste mudro. Na neki način, u male je stanove interesantnije i zaviriti, da vidimo kako su drugi riješili probleme povezane s nedostatkom prostora.

Ovaj stan je prilično malen, proteže se na 43 kvadratna metra. Sobe su male, ali to se definitivno ne vidi. Rješenje u ovom slučaju su bile čiste i jasne linije, minimalistički dekor i svijetle boje s dobro raspoređenim naglaskom na detalje.

Kao i u slučaju bilo kojeg malog prostora, najveći je izazov bio integrirati u prostor dovoljno prostora za pohranu stvari.

Takva su mjesta skrivena kroz sobe. Primjerice, kuhinja i blagovaonica imaju kompaktan komad kao dio šanka, s transparentnom stranom koja nam otkriva da se unutrašnjost koristi za pohranu stvari.

Dnevni boravak ima jednostavan trosjed koji se lijepo uklapa u ostatak prostora. Pored sofe su ljestve koje služe kao police. Police su raspoređene po cijelom stanu, a i inače su odlično rješenje za male prostore. Crno-bijela kupaonica, iako je mala, djeluje prozačno i elegantno.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr