FILMSKA POTJERA

POZADINA PUCAČINE U RIJECI: Dvije obitelji nekad su skupa terorizirale ljude, a onda je pukla ljubav

Riječane je jučer šokirala luđačka potjera automobilima koja je završila pucnjavom u Osječkoj ulici, koju su promatrali nedužni ljudi na terasi obližnjeg kafića. Građani su u strahu legli na tlo.

U pozadini pucnjave koja je šokirala stanovnike kvarta Rastočine stoji sukob između obitelji Šnajder i Grublješić, piše Jutarnji. Njihovi su članovi u rujnu sudjelovali u premlaćivanju muškarca kod skretanja na Rujevici, a koji je u vozilu tada bio sa suprugom i djecom. Protiv sudionika tog događaja već je podignuta optužnica.

KRVAVI OBRAČUN U RIJECI: Suluda potjera ulicama grada okončana pucnjavom pred kafićem

Krenuli na benzinskoj, a završili pucnjevima pred kafićem

Šnajderi i Grublješići jučer su se našli na suprotnim stranama, a cijeli je incident počeo na benzinskoj postaji na Turniću te nastavljen potjerom BMW-ima po Rijeci.

Luđačk vožnja završila je kod Osječke 14, kada je jednom od braće Grublješić član obitelji Šnajder prepriječio put. Tada je počela pucnjava u kojoj je 24-godišnji Davor Grublješić zadobio više prostrijelnih rana lijeve i desne noge.

Uhićeno je šest osoba. Za pokušaj ubojstva prijavljen je 18-godišnjak, dok je 36-godišnjakinja prijavljena za pomaganje u pokušaju ubojstva.

Povratak na Net.hr