banner

STRAŠNO

ZVJERSTVO NAD ŽIVOTINJAMA NA HVARU: Žena u samo dva dana usmrtila četiri mačke, osim za to, kazneno ju prijavili i zbog droge

Protiv 61-godišnjakinje je podnesena i kaznena prijava zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama jer su tijekom kriminalističkog istraživanja kod iste pronađene dvije zasađene stabljike marihuane

Žena koja je u samo dva dana na Hvaru usmrtila četiri mačke kazneno je prijavljena, doznaje se u ponedjeljak u splitskoj policiji.

Kako su rekli, na slučaju su radili policijski službenici Policijske postaje Hvar koji su 61- godišnjakinju kriminalistički istražili i utvrdili da je u vremenskom periodu od 30. srpnja do 1.kolovoza 2020. u mjestu Hvar usmrtila četiri mačke čime je ostvarila obilježja kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja.

“Nadležno državno odvjetništvo izviješteno je o završetku kriminalističkog istraživanja posebnim izvješćem, kao nadopunom ranije dostavljene kaznene prijave. Protiv 61-godišnjakinje je podnesena i kaznena prijava zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama jer su tijekom kriminalističkog istraživanja kod iste pronađene dvije zasađene stabljike marihuane. Kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem”, izvijestili su iz policije.

Povratak na Net.hr