PRIVEDEN 30-GODIŠNJAK

ZLOČINI KOJI SU ŠOKIRALI HRVATSKU: Ovo je osumnjičeni za dva ubojstva u Slavonskom Brodu

Brodsko-posavska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom kojeg se sumnjiči za dva ubojstva koja su u utorak šokirala Slavonski Brod.

‘Policija sumnjiči 30-godišnjaka da je u obiteljskoj kući oštrim predmetom nanio ozljede 49-godišnjaku koji je od njih preminuo. U Reljkovićevoj ulici se sumnjiči da je višestruko ozlijedio 80-godišnjaka koji je također od zadobivenih ozljeda preminuo. Osumnjičeni je sinoć oko 22 sata predan pritvorskom nadzorniku’, rekla je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

PREOKRET U ISTRAZI UBOJSTAVA U SLAVONSKOM BRODU! Policija: ‘Da, zločini su povezani’

Nujić je dodala kako je riječ o sporadičnim i pojedinačnim događajima te da dvije žrtve nisu u rodbinskoj vezi.

Ipak, ovaj je slučaj izazvao veliku zabrinutost među stanovnicima Slavonskog Broda, posebno onih koji žive sami. Javljaju se i njihova djeca koja žive izvan Hrvatske, uplašeni za sigurnost svojih najmilijih, piše 24 sata.

NOVI DETALJI ZLOČINA U SLAVONSKOM BRODU: Jedan muškarac likvidiran ubodom nožem u prsa, i drugom presudio nož

Podsjetimo, u ponedjeljek su u Slavonskom Brodu pronađena tijela dvojice muškaraca na lokacijama međusobno udaljenim 500-injak metara. Iako policija isprva nije dovodila slučajeve u vezu, uskoro se dogodio preokret koji je doveo do privođenja nekoliko osoba. Kriminalističko istraživanje pokazalo je da je 31-godišnjak jedini osumnjičenik.

DVA UBOJSTVA U SL. BRODU: Pronašli dvojicu mrtvih muškaraca na različitim stranama grada!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr