SIJEVALE ŠAKE

ŽESTOKA TUČNJAVA U SPLITU: Vozač nasrnuo na biciklista koji mu je oduzeo prednost, razdvojio ih je poznati Splićanin

“Iz dernjave sam shvatila kako su djevojka i dečko prešli biciklima preko pješačkog prijelaza, što je razljutilo vozača koji je izašao iz automobila, krenuo s naguravanjem i manjem dečku opalio filmski high kick ravno u glavu”, kazala je svjedokinja brutalnog okršaja u Splitu

U gradskom prometu, naročito u vrijeme najvećih gužvi, vozačima lako popuste živci, a napnu se šake. Jedan takav slučaj dogodio se u Splitu, na križanju Ulice Domovinskog rata i Zbora narodne garde, gdje je iz čistog mira došlo do obračuna dvojice muškaraca.

Njihov fizički sukob mobitelom je snimila i Slobodnoj Dalmaciji poslala jedna vozačica koja se slučajno zatekla u blizini. Snimku obračuna možete vidjeti OVDJE.

Biciklist vozaču oduzeo prednost

Po svemu sudeći, obračunu dvojice muškaraca prethodila je situacija u kojoj je jedan od njih, vozeći se biciklom, oduzeo prednost prolaska drugome koji je bio u automobilu.

“Netko je zaustavio automobil i našla sam se u koloni. Nisam znala o čemu je riječ, a onda sam iz dernjave shvatila kako su djevojka i dečko prešli biciklima preko pješačkog prijelaza, što je razljutilo vozača koji je izašao iz automobila, krenuo s naguravanjem i manjem dečku opalio filmski high kick ravno u glavu. Dok sam izvadila mobitel, već su bili na podu. Srećom, reagirao je jedan gospodin, uskoro i drugi. Nesretna djevojka sve je promatrala s pješačkog prijelaza držeći bicikle u rukama. Tučnjava je bila zaista brutalna, stvorila se poduža kolona, ostala sam šokirana “, kazala je svjedokinja ovog incidenta za Slobodnu Dalmaciju.

“Razdvojio sam ih, nisam mogao mirno stajati”

Dvojicu muškaraca u klinču na koncu je razdvojio treći, koji je izašao iz svoga automobila. Na snimci se vidi da je to bio splitski znanstvenik i jedan od čelnika stranke Pametno Ivica Puljak.

“Istina je, razdvojio sam ih. Nisam mogao mirno stajati, pogotovo potaknut nedavnim tučnjavama djece na ulici. Jedan je bio zaista žilav i jači, ali uspjeli smo ih smiriti. Nadam se da poslije nije došlo do daljnih obračuna. Smatram kako sam dobro postupio i da treba odgovorno reagirati”, kazao je Puljak.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr