Susjedi: ‘U tu kuću ne može ni mrav ući’

S obzirom na video nadzor i alarme pljačkaša kuće Željka Keruma policija bi mogla brzo uhvatiti. Baš zato susjedi komentiraju kako bi to čak mogao biti netko tko inače može ući u kuću i tko zna gdje stoje novac i zlato.

Novac i zlatni nakit ono je što nedostaje u kući Željka Keruma na splitskim Mejama u koju su sa subote na nedjelju provalili pljačkaši. Kerum je, pak, policiji kazao kako u vrijeme krađe u kući nije bilo nikoga. Druge detalje policija zbog istrage ne iznosi.

Kerumova vila u kojoj inače živi s nevjenčanom suprugom Fani Horvat “propisno” je osigurana. Videonadzor na “svakom kantunu”, alarmni uređaji, zidovi…

‘Ušao je fino i elegantno’

“Kuda se popeo, kako je uspio ući”, najčešći su komentari susjeda. Jean od njih za Večernji list gledajući u vilu zaključuje kako je toliko dobro osigurana “da ni mrav ne bi mogao ući”.

“Opljačkao ga je netko tko može u kuću. Ušao je fino i elegantno znajući gdje su zlato i novac”, kaže sugovornik lista. Dok susjedi komentiraju gradonačelnik se, piše list, na mobitel ne javlja.

Povratak na Net.hr