POTRESNI DETALJI

MISTERIOZNO UBOJSTVO U DARUVARU: Uhićena dvojica mladića, Dalibora pronašli u bunaru s čak 19 uboda i rezova sjekirom

Bjelovarska policija potvrdila je da je u dvorištu obiteljske kuće u Daruvaru pronašla tijelo 63-godišnjeg ubijenog muškarca čiji je nestanak prijavljen još 26. lipnja. Riječ je o 63-godišnjem Daruvarčaninu Daliboru Melvardu, a u medijima se nedavno pojavila informacija kako su nesretnog muškarca navodno ubila dvojica mladića s kojima je pio.

Prema najnovijim informacijama, nesretni Daruvarčanin ubijen je na dan nestanka, 24. lipnja, a policija je na kriminalističko istraživanje zbog sumnje da su povezani s ovim nemilim događajem privela dvojicu muškaraca iz Daruvara u dobi od oko trideset godina, piše Jutarnji, dodajući kako je navodno glavni osumnjičenik korisnik obiteljske kuće ispred koje se nalazi bunar u kojem je pronađeno mrtvo tijelo Dalibora Melvarda. Prema također nesluzbenim informacijama, na Melvardovom tijelu pronađeno je čak 19 uboda te tragovi udaraca i rezova sjekire.

POLICIJA POTVRDILA: U bunaru u Daruvaru pronađeno tijelo ubijenog i nestalog muškarca

Dalibor Melvard je iz kuće otišao 24. lipnja, a njegov je nestanak prijavljen policiji dva dana kasnije. Prema pisanju Jutarnjeg, pokojni Melvard bio je siromašni samac, koji je volio društvo, a navodno je bio i sklon alkoholu. Njegova sestra je pak ugledna daruvarska liječnica.

Spomenuti list piše kako su pojedini mještani iznijeli svoje pretpostavke prema kojima se Melvard s dvojicom uhićenih mladića možda slučajno sreo u nekom ugostiteljskom objektu te da su kasnije zajedno otišli na piće u kuću u kojoj je Dalibor na kraju ubijen. Mještani spominju i da se u toj kući redovno znalo okupljati društvo koje se tamo opijalo i drogiralo.

Ta je kuća u Gundulićevoj ulici tako otprije dobro poznata policiji koja je tamo intervenirala više puta zbog tučnjava, razbijenih glava i napada nožem, a svi ti incidenti povezivali su se s pijanstvom određenih sudionika, posebice Danijela P. koji je unajmio kuću, piše Jutarnji.

Prema kazivanju susjeda, on je zbog tih incidenata više puta na kraće vrijeme završavao u zatvoru. Sada je priveden na kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je ubio Dalibora Melvarda. Prema neslužbenim informacijama, istražiteljima zasad nije jasan motiv ubojstva, osim da je možda alkohol doveo do sukoba koji je kobno završio.

Uz Danijela P. policija je na kriminalističku obradu privela i njegova prijatelja Kristijana P., a spominjalo se da policija traga za još nekim osobama koje su možda bile u društvu s njima. Daruvarom se ranije proširila priča i da su ubojice sve to snimali mobitelima, no čini se kako takva snimka ne postoji.

Povratak na Net.hr