NEPOZNATI POČINITELJ

ZAVRŠIO OČEVID EKSPLOZIJE SA SREBRNJAKA: Netko je otvorenim plamenom zapalio auto zagrebačke obitelji

U priopćenju stoji da je najvjerojatnije nepoznati počinitelj otvorenim plamenom zapalio automobil, a požar se proširio na druga dva parkirana vozila, živicu, stalbo te prometni znak

Obitelji Deković na Srebrnjaku je netko namjerno zapalio automobil, priopćila je zagrebačka policija. U priopćenju stoji da je najvjerojatnije nepoznati počinitelj otvorenim plamenom zapalio automobil, a požar se proširio na druga dva parkirana vozila, živicu, stalbo te prometni znak. Za sada materijalna šteta nije utvrđena.

“Nisam čula eksploziju, ali susjedi su čuli i više njih je zvalo vatrogasce. Ne vjerujem da je to netko namjerno napravio”, rekla je za 24sata majka vlasnice automobila Štefanija Deković.

Inače, Dekovići su prije 12 godina doživjeli veliku obiteljsku tragediju kada je 2008. Niku Deković (17) na Srebrnjaku ubio zaštitar Andrija Jauk (25). Tinejdžerica je ubijena pištoljem koji je policija zaštitaru trebala oduzeti. Nikin ubojica presudio je sam sebi pucavši si u glavu. On ne naknadno umro u bolnici.

DETALJI EKSPLOZIJE NA SREBRNJAKU: Vlasnici izgorjelog vozila su roditelji djevojke koju je ubio zaštitar 

Povratak na Net.hr