PRESUDA U SLAVONIJI

ZAVRŠIO IZA REŠETAKA ZBOG MASTURBIRANJA PRED DJEVOJČICAMA: Dočekivao ih oko škole i govorio: ‘Jesi li vidjela ovo?’

Muškarac koji je 2012. zadovoljavao pohotu pred slavonskim djevojčicama pravomoćno je osuđen na dvije godine i četiri mjeseca zatvora.

Županijski sud pravomoćno je osudio 35-godišnjaka s vukovarskog područja na dvije godine i četiri mjeseca zatvora zbog zadovoljavanja pohote pred 10 djevojčica mlađih od 15 godina. Ekshibicionist je operirao u Bilju, Višnjevcu, Tenji, Vukovaru i Nuštru.

“Dokazano je da je na isti način na javnim mjestima u automobilu, čiji je vlasnik bila njegova supruga, a prodala ga je tijekom suđenja, činio spolne radnje radi zadovoljenja vlastite pohote. Dokazan je njegov seksualni ekshibicionizam i moralna nastranost jer je masturbirao na javnim mjestima pred maloljetnicama mlađim od 15 godina”, stoji u obrazloženju presude.

Dočekivao ih oko škola

Sud je smatrao i da je kazna koja mu je dosuđena dovoljna, jer dok je trajao kazneni postupak protiv njega nije prekršio mjere opreza koje su trajale duže od tri godine. Mjerama opreza smatra se zabrana prilaska mjestima gdje se okupljaju djeca, kao što su dječja igrališta i slično.

Tridesetpetogodišnjak je, prema pisanju Glasa Slavonije, dočekivao djevojčice oko škola u Slavoniji i Baranji tijekom 2012. godine, a cijelo klupko počelo se razmotavati kada se o njemu počelo pisati u medijima. Tada je dočekao djevojčice kada su se vraćale iz škole u Bilju i, sjedeći u crvenom Golfu spuštenih hlača i donjeg rublja, masturbirao gledajući u njih. Djevojčice su imale između 11 i 14 godina.

Masturbirao, smješkao se i namigivao

Iako je tvrdio da nije kriv, na prepoznavanju u policiji neke od žrtava su ga prepoznale, a u prilog mu nije išlo ni kada ga je policija zatekla u blizini višnjevačke osnovne škole nakon što je prijavljeno da ondje netko masturbira u automobilu. Nekoj djeci se nije obraćao dok je masturbirao u automobilu, dok je jednoj djevojčici rekao: “Jesi li ovo vidjela?” i pokazao joj spolni organ. U drugom slučaju iz vozila se obratio djevojčicama, pitajući ih u kojoj ulici se nalazi. Imao je spušten prozor na vozačkim vratima i djevojčice su vidjele da masturbira, uz to ih je gledao, smješako im se i namigivao.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr