Divljački napad u Zadru

ZATOČILI JE U KOKOŠINJCU SA ZAKLANIM KOKOŠIMA: Od udaraca se onesvijestila – slomio joj nos i izbio zube

Zadarska policija uhitila je 30-godišnjaka nad kojim se provodi obrada zbog sumnje da je na Plovaniji 14. svibnja izudarao ženu (42) čija su dva psa poklali kokoši u kokošinjcu pokraj kuće 30-godišnjaka i njegova 65-godišnjeg  oca.

Sve se dogodilo u subotu, 14. svibnja, kada je 42-godišnjakinja šetala na Plovaniji, Ulicom Otokara Keršovanija, sa svoja dva psa, retriverom i terijerom. Nije ih držala na povodcu, te su se psi zaletjeli u kokošinjac i zaklali desetak kokoši, unatoč pokušajima žene da ih spriječi. Dojurio je vlasnik obiteljske kuće (65) te ženu zatvorio u kokošinjac zajedno sa zaklanim kokošima, a kroz nekoliko dana policijske obrade ispostavilo se da je ženu uz to pretukao njegov sin, piše zadarski.hr.

OBRAČUN U ZADRU: Brutalno pretukao susjedu i zatvorio je u kokošinjac

Žena je zadobila teške tjelesne ozljede i hospitalizirana je na neurokirurgiji u zadarskoj bolnici sa slomljenom nosnom kosti i izbijenim zubima.

Htjela nadoknaditi štetu

Iako je, kada su njezini psi napali kokoši, kazala vlasniku kuće da je spremna nadoknaditi štetu, on ju je bez riječi zatočio u kokošinjcu. U tom prostoru nalazio se i pčelarnik, pa su je ubrzo počele bosti i pčele koje su izlijetale iz košnica. Žena je uspjela izvući mobitel iz džepa i nazvati policiju.

Iako je u tom trenutku puštena iz kokošinjca, naišao je sin vlasnika, koji ju je tako udario u lice da se onesvijestila.

Otac u pritvoru

Ona je prekršajno prijavljena zbog držanja životinja bez nadzora, 65-godišnjak je u pritvoru zbog protupravnog lišavanja slobode, a njegov sin (30) je na policijskoj obradi nakon čega najvjerojatnije slijedi kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Povratak na Net.hr