Zaštitari ga cipelarili i slomili mu lubanju zbog razbijene reklame?!

Splitska policija jučer je šturo izvijestila da je u noći 8. ožujka u Splitu, oko 1 sat, ispred noćnog kluba tešku tjelesnu ozljedu zadobio 24-godišnjak, koji je zadržan je na bolničkom liječenju. Nadalje su naveli da je u sukobu ozlijeđen i 25-godišnjak kojem su utvrđene lakše tjelesne ozljede te da se provodi kriminalističko istraživanje.

Prema saznanjima Slobodne Dalmacije ispred kluba je došlo do tučnjave u kojoj je frakturu lubanje zadobio mladić iz Osijeka, a njegov prijatelj, također iz Osijeka, lakše je ozlijeđen u sukobu s redarima navedenog kluba. 24-godišnji Osječanin je u teškom stanju primljen na Odjel neurokirurgije splitske bolnice, a iako su ozljede okarakterizirane kao teške, čini se da zasad nije u životnoj opasnosti iako je zadržan na Jedinici intenzivnog liječenja splitskog KBC-a.

Nakon što im je javljeno što se u Splitu dogodilo njihovu sinu, roditelji 24-godišnjaka hitno su došli iz Osijeka.

Zaštitari van kontrole

“Bolje mu je, hvala Bogu, čak je mogao s nama i razgovarati, ali ne puno. Ne može se uopće pomaknuti, a koliko sad znamo, od udaraca mu je pukla lubanja i ima krvarenje i ugrušak u mozgu. Ne znamo još hoće li biti potrebna operacija. Uspio nam je tek reći da su on i dvojica mu prijatelja bili u tom klubu i da je u jednom trenutku unutra izbila verbalna svađa jer su redari prijatelja mog sina optužili za navodno razbijanje nekakve reklame. Izbacili su ga iz kluba i počeli udarati, a kad je moj sin izišao za njima i rekao im da prestanu mlatiti njegova prijatelja, počeli su i njega udarati. Dobio je prvo nogom u glavu, a kad je pao, nastavili su ga mlatiti nogama po glavi i tijelu. Unutra su bila dvojica redara, a kad su izišli van, došlo ih je još pet, šest. Prestali su tek kad je jedan zaštitar rekao da je dosta. Policija je navodno bila tu negdje blizu, vrlo brzo su došli. Što je najgore, nama je policajac kazao da je ta reklama navodno već bila razbijena i prije. Strašno, što da vam kažem, evo taman smo izišli iz bolnice”, rekao je za Slobodnu uznemiren mladićev otac.

Povratak na Net.hr