KRVAVA NOĆ

ZAŠTITAR IZ POŽEŠKE DISKOTEKE BORI SE ZA ŽIVOT: ‘Divljački su ga tukli dok je ležao u lokvi krvi’

U noći sa srijede na četvrtak, oko 4 sata, u požeškoj diskoteci Paltinum dogodio se incident u kojem je nekoliko osoba napalo tamošnjeg zaštitara nanijevši mu ozljede opasne po život.

“Oko 3.50 sati u Požegi u Cehovskoj ulici, u prostorijama ugostiteljskog objekta tri muške osobe tjelesno su napale dvojicu muškaraca starosti 20 i 47 godina. Tom prilikom 47-godišnjak (zaštitar u ugostiteljskom objektu) je teško, a 20-godišnjak lakše tjelesno ozlijeđen. Policijski službenici uhitili su trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su počinili napad i u tijeku je kriminalističko istraživanje”, priopćeno je iz Policijske uprave požeško-slavonske.

Očevidac: Tri pijana majmuna napala su ga iz čista mira

Portal Požega.eu prenosi izjavu jednog očevica noćašnjeg sukoba.

“U Platinumu na fajrontu ostalo je osoblje i tri pijana majmuna među kojima je bio i jedan dobro im poznat što subotom bude kao zaštitar. Iz čista mira napali su zaštitara iz Slavonskog Broda. Ta trojica su razbili pola Platinuma, a čovjeka prebili. Čovjek je ležao u krvi, a oni su nastavili divljački ga tući. Niti konobari nisu uspjeli pomoći bespomoćnom zaštitaru. Letjele su boce i čaše po zraku, a jedan je dečko dobio udarac bocom u glavu. Po zaštitara je došla hitna koja ga je odvezla u bolnicu”, opisao je događaj spomenuti očevidac.

Liječnici u požeškoj bolnici, nakon što su utvrdili teške tjelesne ozljede, a uzimajući u obzir ozbiljno stanje u kojem se zaštitar nalazio, odlučili su ga smjesta prebaciti u Opću županijsku bolnicu u Slavonski Brod gdje se liječnici bore za njegov život.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr