Zaručnica u suzama: ‘Planirali smo vjenčanje, a sad je sve prekinuto’

Tuga i bol zavladala je domom 32-godišnjeg mladića iz Budrovca kod Karlovca koji je preminuo u subotu navečer u bolnici nakon stravične nesreće u kojoj je poginuo.

Na njegov je automobil u subotu je oko 14 sati na zagrebačkoj Ljubljanskoj aveniji naletio kamion. Prizor nesreće je bio stravičan. S ozljedama teškim po život prevezen je u KBC Sestre milosrdnice, no tijekom večeri je podlegao ozljedama i preminuo.

Ožalošćeni otac rekao je za 24 sata da je njegov sin više od deset godina radio u zagrebačkoj tvrtki kao elektroserviser, te se u vrijeme nesreće vraćao s posla.

Tek je započinjao život, a ove godine se trebao vjenčati sa svojom djevojkom s kojom je bio u trogodišnjoj vezi, no njihovi planovi su naprasno prekinuti.

”Planirali smo vjenčanje. Uređivali smo potkrovlje za naš budući zajednički život, a sad je sve prekinuto. Nikola je bio najbolji čovjek kojeg sam poznavala. Bio je sportski tip, bavio se biciklizmom, plivanjem, skijanjem, upravo smo se vratili sa skijanja. No, u prometu je često bio magnet za nesreće. Imao je više manjih nesreća. I par dana prije ove nesreće na semaforu se netko zabio u njegov zadnji branik”, ispričala je ožalošćena zaručnica.

Povratak na Net.hr